| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Dionice Raspravljate o temi Atlantic Grupa dionice ATGR-R-A u Ekonomija forumu; Citat: Pravi autor: BITCHARKA kolika je cijena dionica Rekli su minimalna 750,00 kn a maksimalna 960,00 kn, dakle ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Atlantic Grupa dionice Rekli su minimalna 750,00 kn a maksimalna 960,00 kn, dakle biti će 960,00 kn jer očekuju veliku navalu građanstva. Ja sam se na početku bio zapalio ali sam malo bolje razmislio, a uz to je bio Emil Tedeschi gost u poslovnom klubu gdje je izjavio da se prodaju dionice glavnog dioničara, tj. njegovog tate. Dakle prodaju se dionice da bi se isplatilo njegovog tatu. Malo mi je to čudno. Uz to ta dionica neće sigurno naglo "eksplodirati" poput ove od HT-a ili INE (jebiga ovo je privatna firma, nema poklona od države) nego bi se je trebalo gledati na dugoročno. Kiki, znači ti ulažeš 500.000,00kn? ![]()
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 433
![]() ![]() | Re: Atlantic Grupa dionice Citat:
Slično očekujem i od Atlantica, iako je po cijeni od 960 debelo precijenjen. A to da će stari Svetozar kupiti novu jahtu umjesto da uloži prikupljeni novac u firmu vjerojatno stoji. Njemu ne trebaju glasovi za predstojeće izbore...
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. Zadnji Uredio maxie : 23-10-07 u 10:20. | |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Administrator | Re: Atlantic Grupa dionice Citat:
neću uložiit jer će srezati paket na oko 20% sigurno, znači na 100.000 kuna i imat ću cca oko 100 dionica, neka naraste samo 100 kuna zarada je 10.000 kuna na 500.000 uloženih tj 100 i još dok čekam povrat dočekat ću ovdje nema zarade na brzinu, jer svetozar se ne kandidira za premijera | |
| | |
| | #14 (permalink) | ||
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Atlantic Grupa dionice Citat:
Citat:
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. | ||
| | |
| | #20 (permalink) |
| Administrator | Re: Atlantic Grupa dionice ako uložiš 200.000 kuna srezat će ti paket na cca 20.000 kuna i imat ćeš u vlasništvu 20 dionica jer će dionica biti 960 kuna sigurno a i neće rasti dionica jer realna vrijednost te dionice je 500-600 kuna ane 960 kuna i ako naraste za 100 kuna u sljedećih godinu dana imat ćeš zarade 2.000 kuna i to na 200.000 kuna uloženih a ako dođeš sa 50.000 kuna možda dobiješ 1 dionicu ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: atlantic grupa, atlantic grupa dionice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:04.