kud ceš bolje, ja radim sa prvom agencijom 0,5%
Raspravljate o temi Brokerske provizije u Dionice forumu, dio Ekonomija foruma; Zna li itko koja je brokerska kuća najpovoljnija po pitanju provizija? Zasad sam našao da Agram brokeri imaju 0,3% za ...
kud ceš bolje, ja radim sa prvom agencijom 0,5%
možeš kupit sat ali ne i vrijeme...
probaj još vidit al sumnjam da ceš nac bolje, doduše nisam dugo gledao kako sad idu provizije drugdje al po meni to je sasvim ok. a 0.3% ti uzimaju i kod kupnje i prodaje??
možeš kupit sat ali ne i vrijeme...
Pa mislim da sam sve pregledao, barem one koje imaju internet stranicu. Pretpostavljam da se provizija odnosi i na kupnju i prodaju, nije naznačeno drugačije...
provizije se uzimaju i kod kupnje i kod prodaje... mislim da je svudgje tako...
Bolje desnica nego prknenica!
Imaju li internet trgovanje - zadavanje naloga preko neta i slično?
Complete line je do sad bio najjeftiniji 0,6% bez minimalne. Imaju i e-trade.
Inače Rast je nedavno smanjio naknade na 0,6%, a oni mi imaju najbolju e-trade uslugu, puno grafova itd.
Provizija se svugdje plaća i kod kupnje i kod prodaje.
"ja sam papak uvijek mi težak kapak, party na forumu za mene gotov u jedan eh što sam bijedan...
ma jebo ti forumske pice ode ja spavati i gole tete sanjati"
by Mazda
Naravno da imaju, to sam i tražio...
Sad već neko vrijeme radim preko njih i mogu reći da sam zadovoljan, brzi su i profesionalni.
Također mi je dobra stvar što svako malo izbacuju analize koje se uglavnom pokazu točnima!
Evo sad su izbacili nekakav toolbar preko kojeg mozes u realnom vremenu pratit cijene na burzi i burzovne vijesti dok surfas. Ima na njihovim stranicama detaljnije...
Kako očito reklamiranje. Od prvog posta...![]()
"ja sam papak uvijek mi težak kapak, party na forumu za mene gotov u jedan eh što sam bijedan...
ma jebo ti forumske pice ode ja spavati i gole tete sanjati"
by Mazda