Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 19

Burzovne vijesti

Raspravljate o temi Burzovne vijesti u Dionice forumu, dio Ekonomija foruma; Evo jedna tema gdje će se moći pročitati vijesti sa burze, postaviti pitanja, a možda i dobiti neki odgovori. Redovni ...

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Burzovne vijesti

Evo jedna tema gdje će se moći pročitati vijesti sa burze, postaviti pitanja, a možda i dobiti neki odgovori.

Redovni promet na Zagrebačkoj burzi bio je najmanji od 23. rujna i više od sedam milijuna kuna manji nego jučer te je iznosio 20,42 milijuna kuna, a Crobexi su prvi dan posljednjeg kvartala završili u zelenom.

Crobex je tako uzletio 0,71 posto i opet se vratio iznad 2200 bodova - trgovanje je završio na 2212,86 bodova, dok je Crobex10 osvojio 1,05 posto i dosegnuo 1167,31 bod.

Opet su uvjerljivo najlikvidnije bile Hrvatske telekomunikacije koje su ostvarile gotovo 6,1 milijun kuna prometa, i to po cijenama između 260,51 i 262,40 kuna. Najveći domaći telekom dan je završio blizu donje granice tog raspona - po 261 kunu, ali s rastom od 0,19 posto.

Petrokemija je prikupila 1,9 milijuna kuna prometa, i to u rasponu od gotovo četiri kune - po cijenama između 157,11 i 160,99 kuna. Ta je kompanija trgovanje zaključila bliže gornjoj granici tog rAnaliza: Neuvjerljivo zelenilo na početku zadnjeg kvartalaaspona - na 160 kuna, a skočila je 0,57 posto.

Atlantska je plovidba ostvarila gotovo 1,8 milijuna kuna prometa, i Analiza: Neuvjerljivo zelenilo na početku zadnjeg kvartalato po cijenama između 1122,16 i 1144 kune. Zadnja transakcija dubrovačkim brodarom zaključena je na gornjoj granici tog raspona pa je uAnaliza: Neuvjerljivo zelenilo na početku zadnjeg kvartalazletio 1,87 posto.

Ingra je prikupila 1,4 milijuna kuna prometa, i to u rasponu manjem od dvijeAnaliza: Neuvjerljivo zelenilo na početku zadnjeg kvartala kune - po cijenama između 56,63 i 58,40 kuna. Zadnja transakcija tim građevinarom realizirana je blizu donje granice tog raspona - po 57,24 kune, ali je ipak uspio skočio 0,25 posto.

Uljanik plovidba je ostvarila gotovo 1,2 milijuna kuna prometa, i to po cijenama između 695,02 i 717,99 kuna. Pulski je brodar današnje trgovanje zaključio na gornjoj granici tog raspona, a osvojio je 3,18 posto.

Danas je zabilježena samo jedna obustava trgovanja - u pozitivnoj je blokadi završila dionica Transadrije. Riječki špediter dana je ostvario gotovo 169 tisuća kuna prometa i osvojio 9,43 posto, a cijena mu je skočila na 3390 kuna.
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

Veteran par excellence Alchol Test Champion, Penguinoids Champion, Cannon Ball Champion, Ice Age 2 - The Meltdown Champion, Reach For The Sky Champion, Planet Racer Champion Avatar od korisnika Joks
    Datum registracije
    02-06-04
    Starost
    34
    Poruka
    14,143
    Liked
    493 times

Re: Burzovne vijesti

dionice koje ja posjedujem prije ove krize vrijedile su i do 1900kn u jednom trenutku (najčešća cijena je bila oko 1500kn)...za vrijeme krize pale su na 220kn
    ...zadnjih par tjedana se motaju oko 420-430
    pitanje: koliko moram čekati da opet dođu na vrijednost od preko 1000kn?
    .
    Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
    sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga

Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja

Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Reko bi da imaš dionice Dalekovoda?

S obzirom kakvo je stanje u državi, a i u svijetu mislim da ćeš se malo načekat dok dionica dođe na 1000 kn.

Pošto kod nas postoje paradoksi, te neki unosni ugovori koje tvrtke ugovore ne utječu na cijenu dionice ne znam što pametno ti reći. Krenut će gore kada se ponovno pokrenu veći radi kojima će država biti naručitelj.

Uglavnom nije dobro u portfelju imati samo jednu dionicu i držati se nje ko pijan plota.
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

V.I.P. Član Avatar od korisnika dark_zg
    Datum registracije
    25-03-08
    Starost
    41
    Poruka
    6,438
    Liked
    88 times

Jesl li ti to pao u neku lovu??? Stalno su ti u mislima nekakve burze, fondovi, ulaganja i sl!!!

Ako jesi, ja bih barem jedno hladno crno velebitsko maznuo!!

Veteran par excellence Alchol Test Champion, Penguinoids Champion, Cannon Ball Champion, Ice Age 2 - The Meltdown Champion, Reach For The Sky Champion, Planet Racer Champion Avatar od korisnika Joks
    Datum registracije
    02-06-04
    Starost
    34
    Poruka
    14,143
    Liked
    493 times

Citat Pravi autor: industrial Pogledaj Poruke
    nije bitno čije su dionice

Uglavnom nije dobro u portfelju imati samo jednu dionicu i držati se nje ko pijan plota.
    a jbga, ja nisam burzovni mešetar
    ovo je bila ok prilika pa tako imam samo dionice te jedne tvrtke a kako sad stvari stoje ništa mi drugo ne preostaje nego da čekam i nadam se da će vrijednost opet rasti...
    .

Akademik Avatar od korisnika Kane
    Datum registracije
    09-12-07
    Poruka
    5,737
    Liked
    36 times

Pomislih isto

Citat Pravi autor: Joks Pogledaj Poruke
    pitanje: koliko moram čekati da opet dođu na vrijednost od preko 1000kn?
    Kada ljudi zaborave ovu krizu i opet kao ovce krenu
    ubacivat lovu u dionice i fondove. Nakon toga će se opet
    desiti ovo što se desilo tebi i tako u krug.

Kad će to bit?
    "ja sam papak uvijek mi težak kapak, party na forumu za mene gotov u jedan eh što sam bijedan...
    ma jebo ti forumske pice ode ja spavati i gole tete sanjati
    "
    by Mazda

Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Evo malo veselja za jednog forumaša.

Datum registracije
    02-06-04
    Starost
    34
    Poruka
    14,143
    Liked
    493 times

daleko je to još od pravog veselja
    al u svakom slučaju ljepše je gledati zelene nego crvene dnevne izvještaje
    .

Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Čini se meni da će uskoro u novinama osvanuti neki vrlo pozitivni naslovi oko poslovanja, a onda će još rasti. Ovo danas su bili dosta veliki nalozi za kupovinu, znači netko nešto zna.

Akademik Avatar od korisnika Kane
    Datum registracije
    09-12-07
    Poruka
    5,737
    Liked
    36 times

Čini se meni da će uskoro u novinama osvanuti neki vrlo pozitivni naslovi oko poslovanja, a onda će još rasti. Ovo danas su bili dosta veliki nalozi za kupovinu, znači netko nešto zna.
    To za DLKV ili općenito?
    "ja sam papak uvijek mi težak kapak, party na forumu za mene gotov u jedan eh što sam bijedan...
    ma jebo ti forumske pice ode ja spavati i gole tete sanjati
    "
    by Mazda

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku