Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Ekonomija > Dionice
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Dionice Raspravljate o temi Dionice INE INA-R-A u Ekonomija forumu; dali se isplati to kupiti ili ne na svaku 10 dobivate jednu besplatno ako ih zadržite kod sebe godinu ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-11-06, 16:59   #1 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,758
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Dionice INE INA-R-A

dali se isplati to kupiti ili ne

na svaku 10 dobivate jednu besplatno ako ih zadržite kod sebe godinu dana

ja sam mislio kupiti za 38.000 kuna

to se najviše može na jednu osobu
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-11-06, 17:16   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-02-05
Poruka: 422
Semo je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Semo
Re: Dionice INE

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
dali se isplati to kupiti ili ne

na svaku 10 dobivate jednu besplatno ako ih zadržite kod sebe godinu dana

ja sam mislio kupiti za 38.000 kuna

to se najviše može na jednu osobu
brijem da se isplati to jer ti nakon godinu dana automatski imaš 10% zarade a i vrijednost bi im trebala porasti kada dođu na burzu...

Pa uzmeš na staru još 38 i starog 38...

Bila je baš sad neka emisija o tome, kao cijena dionica velikih firmi kada dođu na burzu poraste po 2 ili čak i više puta... Ali da i ostane ista u plusu si za one 2 dionice od države...
Semo je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-11-06, 18:52   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-05-04
Godina: 30
Poruka: 1,355
kreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz mase

Ja isto krećem u akciju, kupujem na sebe i na starog. Danas nisam stigao otiči do banke, valjda će još ostati koja za mene. Do kada ovo traje? Mislim do kada mogu dati ponudu?
Odgovori sa citatom
Star 13-11-06, 23:21   #4 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 15-04-06
Godina: 29
Poruka: 352
Kezo se izdvaja iz mase

Hmm,iako ne kupujem benzin na INI jer mislim da je smeče,te dionice bi se isplatilo uzet zato kaj je to jedna od industrija koja drži gospodarstvo u državi.Bolje da kupe naši ljudi nego da prodaju švabima pa da bude ko sa HT-om,ili Plivom.Cijena sigurno neće past IMO.

Jedino kaj sam ja koma sa lovom
Kezo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-11-06, 23:22   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,233
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

mani se ćorava posla
Odgovori sa citatom
Star 13-11-06, 23:28   #6 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,762
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: kreky Pogledaj Poruke
Ja isto krećem u akciju, kupujem na sebe i na starog. Danas nisam stigao otiči do banke, valjda će još ostati koja za mene. Do kada ovo traje? Mislim do kada mogu dati ponudu?
Ponudu možeš dat do 23. listopada...

I koliko sam ja shvatio, sve ponude državljana RH predane do 23. listopada biti će prihvaćene (dakle, ako platiš ne možeš ostat bez dionica, odn. neće "nestat")
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-11-06, 23:32   #7 (permalink)
Administrator

Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

Citat:
Pravi autor: tzukius Pogledaj Poruke
mani se ćorava posla
imaš li šta pamerno za reći, ili ćeš bezveze srati

molim te da ne komentiraš ako nemaš nešto pametno za reći
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-11-06, 23:33   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,233
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

da si pametniji shvatio bi kaj sam ti s time reko
Odgovori sa citatom
Star 13-11-06, 23:36   #9 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,762
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

tzukius ne vjeruje u tekovine kapitalizma kao što su dionice, burza, dividenda i sl.

Tzuki, da ti nisi komunist?
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-11-06, 23:37   #10 (permalink)
Administrator

svi mogu kupiti dionice, uključujući i mala djeca

četveročlana obitelj može postati vlasnik dionica u vrijednosti od 152.000 kuna

cijena dionica će biti od 1400 do 1900 kuna, vlada će odrediti još točnu cijenu, ako uplatite višak novca biti će vam vraćen, a dionicama možete raspolagati odmah čim ih kupite, ali bolje da ih ostavite jer vlada daje po jednu besplatno na 10

čak možete i kredite dići da ih kupite

RBA nudi kredite od 38.000 kuna s rokom otplate od četiri godine uz kamatnu stopu od 9 posto godišnje. PBZ kreditira do 90 posto dionica koje njihov klijent odluči upisati, uz petogodišnju otplatu i kamatnu stopu od 8 posto. I druge banke poudile su kredite, no kamate nisu povoljnije od redovnih gotovinskih kredita.
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: burza, dionice, dionice ine

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 12:50.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113