| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Dionice Raspravljate o temi Dionice INE INA-R-A u Ekonomija forumu; A gdje se te dionice uopće kupuju Mislim, slušala sam o tome na TV-u, ali nisam čula gdje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Dionice INE A gdje se te dionice uopće kupuju Mislim, slušala sam o tome na TV-u, ali nisam čula gdje ih kupiti ![]() A ovo se smijem sama sebi jer nisam u toku, ali ozbiljno vas pitam jer tu stvarno nije loše uložiti ![]() |
| | |
| | #32 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dionice INE U svim poslovnicama Raiffeisen banke i FINA-e. Moraš otić do 23. studenog sa osobnom iskaznicom i nekim dokumentom na kojem je JMBG, i oni će ti tamo obijasnit cijelu proceduru (koja je vrlo jednostavna - sve možeš sredit za manje od 30 minuta)
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dionice INE Imaš ih u Dioni i Konzumu na odjelu "sve za kuću i vrt"
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 18-06-06 Lokacija: Varaždin Godina: 26
Poruka: 771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dionice INE Hrvatski državljani od ponedjeljka ujutro u 46 poslovnica Raiffeisen banke i 153 poslovnice Fine mogu dati svoje ponude za kupnju Ininih dionica u javnoj ponudi, a Inina Uprava i Vladini savjetnici u privatizaciji Ine, također su počeli s prezentacijom Inina poslovanja institucionalnim ulagačima. Vlada u javnoj ponudi prodaje 15 posto ili 1,5 milijuna Ininih dionica, uz mogućnost prodaje dodatnih dva posto, odnosno još 200.000 dionica. Prema procjenama, ponudu za kupnju dionica uz pravo prvenstva i posebne pogodnosti moglo bi dati između 25.000 i 40.000 građana, a tako bi mogli kupiti 40 do 50 posto dionica izloženih na javnoj ponudi. Hrvatski državljani uz pravo prvenstva i posebnu pogodnost mogu dati ponudu za kupnju dionica do 38.000 kuna, a koliko će dionica točno za to dobiti, znat će se nakon što Vlada odredi konačnu cijenu, koja će se kretati od 1400 do 1900 kuna po dionici. Građani ponude za povlaštenu kupnju mogu podnositi 10 dana, od 13. do 23. studenoga u 20 sati, a tri dana dulje, od 13. do 27. studenoga u 15 sati, ponude će, bez prva prvenstva i posebnih pogodnosti, moći podnositi fizičke osobe, domaće pravne osobe i strani ulagatelji. Nakon isteka krajnjeg roka, 27. studenoga poslijepodne, Vlada bi trebala odrediti i konačnu cijenu i objaviti koliko je dionica prodano hrvatskim građanima uz pravo prvenstva i posebnu pogodnost, a koliko i po kojoj cijeni kupuju ostali investitori. Dionice će moći kupiti i hrvatski državljani koji ne žive u Hrvatskoj, a moći će ih kupiti i maloljetne osobe, odnosno to će za njih moći učiniti njihov zakonski zastupnik, roditelji ili skrbnici. Nakon što se u javnoj ponudi zadovolji interes hrvatskih državljana uz pravo prvenstva i pogodnosti, preostale će dionice biti ponuđene i drugim fizičkim i pravnim osobama. Ponude će moći predati i strani državljani koji će za to morati priložiti putovnicu ili osobnu iskaznicu te karticu tekućeg računa otvorenog u bilo kojoj banci u Hrvatskoj. Cijela procedura i transakcija javne ponude završit će 1. prosinca. Dionicama Ine trgovat će se na Zagrebačkoj i Londonskoj burzi, a trgovanje će početi početkom prosinca. Raiffeisen banka od ponedjeljka odobrava namjenske kunske kredite za kupnju Ininih dionica do 38.000 kuna s rokom otplate od jedne do četiri godine te uz kamatnu stopu od 8,95 posto godišnje. I PBZ od utorka svojim klijentima nudi kredite za kupnju dionica Ine. Kredit se nudi u kunama uz kamatnu stopu od 7,98 posto i otplatu do 60 mjeseci. |
| | |
| | #36 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dionice INE Nema na čemu. Sve za poljubac... ![]() Bare666 - da ti nisi nekakav financijski savjetnik, ha? ![]()
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dionice INE Citat:
![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ | |
| | |
| | #39 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dionice INE P.S Cijenjena Modernatorice Foruma Eowyijn, moje duboke isprike za neukusnu šalu na za to neprimjerenom dijelu foruma.
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: burza, dionice, dionice ine |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:39.

Mislim, slušala sam o tome na TV-u, ali nisam čula gdje ih kupiti