| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Dionice Raspravljate o temi Dionice INE INA-R-A u Ekonomija forumu; nekaj ovdi jebeno ne valja.... meni se čini da se ovdi radi o više toga... možda sam paranoičan, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| Banned | Re: Dionice INE nekaj ovdi jebeno ne valja.... meni se čini da se ovdi radi o više toga... možda sam paranoičan, ali u trenutku kad se donosio najvažniji dokument Vlade i kad je oporba napustila Sabor (govorim o Proračunu)... dešavaju se ovakve stvari.. ekonomski.. imamo INA dionice politički.. imamo Glavaša proračunski?.. imamo rupu i u govnima smo do grla... |
| | |
| | #72 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dionice INE Ja mislim da je početna bila 330$ u Londonu. Do kraja dana je narasla na cca. 375$, vidio sam u Jutarnjem. Koliko ja znam svi su mogli već sudjelovati u prodaji dionica od prvog dana. Zašto ne bi mogli? Ako se od 01.12. moglo trgovati sa dionicama zašto to onda ne bi mogli svi grašani? ekonomski.. imamo INA dionice politički.. imamo Glavaša proračunski?.. imamo rupu i u govnima smo do grla Rupa je svaku godinu i svaku godinu oporba napušta sabor, mene to baš ne brine, povijest se ponavlja. (da se razumijemo: Rupa me jako brine ali ne znam kako da je zakrpamo...) Prvo oporba iznosi 10 sati svoje amandmane, vlada ih ne jebe 5%, ovi se nadrkaju do neba i napuste sabor i onda pričaju po novinama da je proračun za kukuruz, kako bi to oni bolje rasporedili, kako je Vlada nesposobna i bla bla bla...
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #73 (permalink) | ||
| Uvaženi forumas | Re: Dionice INE U cijelom postupku od razrade ideje pa do objave javne ponude kao konzultanti bili su uključeni: Merrill Lynch International i RaiÅeisen Centrobank/RaiÅeisenbank Austria. I tako je nastao dokument od 345 stranica zanimljivog sadržaja http://www.cartmann.com/wordpress/wp...afte__dd11.pdf Citat:
Postoji čak i Citat:
Zašto? ![]()
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! | ||
| | |
| | #74 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dionice INE Evo moji prvi dojmovi nakon što se slegla prašina oko INE. Za sada sam jako zadovoljan kako se razvija cijena dionica. Nekako koketiram s tim da ako, s naglaskom ako, cijena naraste do nekih 3.000,-kn (u što baš i ne vjerujem ali lijepo je se nadati) da ih prodam i da si kupim za taj novac dionice od Adris grupe. Mislim da su to jedne od trenutno najsigurnijih dionica u HR...
| | |
| | #75 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dionice INE Evo ti ga! Cijena dionice INE ovaj tjedan prešla granicu od 3.000,-KN. E sad treba biti pametan. Šta vi mislite: da li će još rasti cijena? Nisam vjerovao da će tako brzo dosegnuti granicu od 3.000,-KN. Ako ovako nastavi doći će na 3.500,- za koji tjedan. Silence, šta bi ti napravio? Zadržao ili prodao?
| | |
| | #76 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dionice INE Citat:
To je na tebi da odlučiš, nemogu drugi mislit za tebe. Mislim da bi ti najbolje da odmah prodaš, nećeš izgubit puno, nije ništa sigurno a i pohlepa te pomalo grize. | |
| | |
| | #77 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dionice INE Ne tražim ja da drugi odlučuju za mene, Bože sačuvaj! Samo me zanima šta vi mislite o tome. (zato i postoji ovaj forum, jel tako?) O gubitku za sada nema govora jer bi bio u debelom plusu da ih sada prodam. To za pohlepu se slažem, malo me počela grickati. Ma pričekati ću ja još ovaj mjesec ba ću definitivno odlučiti...
| | |
| | #79 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-09-07 Godina: 39
Poruka: 2
![]() | Re: Dionice INE Bok Ljudi, zivim u njemackoj i bavim se od 2000 sa dionicama. zanima me kako stoji tecaj ine danas prema danu izdanja. hoce li to vrijediti i za telekom da se nemore dionice prodati godinu dana? pozdrav svima. Jos nesto, citao sam da neki ljudi uzimaju kredite da kupe dionice, TO JE KARDINALNA GRESKA, pogotovo ako te dionice morate cuvati godinu dana. |
| | |
| | #80 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,151
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dionice INE Citat:
za dionice t-com, možeš prodati ali onda gubiš pravo na dodatnu dionicu (za svakih 10 dinoica) koju vlada daruje nakon godinu dana čuvanja tj. neprodavanja dionica
__________________ fbs has just took first shit in his new bathroom. congratulation fbs!!! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: burza, dionice, dionice ine |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:57.