| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Dionice Raspravljate o temi pad cijena dionica na zagrebačkoj burzi u Ekonomija forumu; Ne znam da li kupiti, teško je to reči. Činjenca je da dobivaš neku malu dividendu na njih. Ja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pad cijena dionica na zagrebačkoj burzi Ne znam da li kupiti, teško je to reči. Činjenca je da dobivaš neku malu dividendu na njih. Ja sam se na početku bojao da će se ovako nešto desiti s HT-om. Teško mi je reči šta napraviti. Mislim da ima i boljih dionica koje su trenutno pale a trebale bi u dogledno vrijeme opet narasti.
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: greenzagoritis
Poruka: 339
![]() | Re: pad cijena dionica na zagrebačkoj burzi ,Ma nije mi drago nemogu se odlučiti dal da ubacim novce u igru il ne,al je sigurno da situacija nije baš sigurna ,pa tu je i Kosovo 10.12 ,ak lovu ubacim u igru ko zna što me sve može snaći![]() moram bit i inače ![]() ![]() ![]()
__________________ ZAUSTAVITE ZEMLJU-SILAZIM |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,505
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pad cijena dionica na zagrebačkoj burzi ja sam skeptik... nisu samo izbori ti koji su zaslužni za korekciju... kriza je svuda a u jugoistočnoj europi još zapravo i nije došla tolko do izražaja kao u cijeloj europi neću nikom niš savjetovat jer sam se u savjetovanju već opeko ali znam da ja trenutno neću ulagati do kraja godine a onda prvih mjesec dana 2008. slijedi samo opipavanje pa onda ulaganje ovisno o situaciji
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pad cijena dionica na zagrebačkoj burzi Citat:
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |