| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Dionice Raspravljate o temi T-HT Dionice Deutsche Telekoma HT-R-A u Ekonomija forumu; Dakle, za one koji još ne znaju... Početna prodajna cijena dionice HT-a: Oznaka Najniža Najviša Zadnja Prosječna ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 433
![]() ![]() | Re: T-HT Dionice Deutsche Telekoma Dakle, za one koji još ne znaju... Početna prodajna cijena dionice HT-a: Oznaka Najniža Najviša Zadnja Prosječna Promet Promjena HT-R-A 402,00 402,00 402,00 402,00 Podsjetnik: kupovna cijena: 265 hrk osnovni paket: 64 dionice profit po dionici: 137 hrk profit po paketu: 8.768hrk Bit će za pizzu i pivo...juhuuuuuuuuuuu !!!! ![]()
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. |
| | |
| | #62 (permalink) | |||
| Uvaženi forumas | Re: T-HT Dionice Deutsche Telekoma T-HT na Londonskoj burzi skočio 74 posto Citat:
Citat:
Citat:
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! | |||
| | |
| | #64 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,151
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: T-HT Dionice Deutsche Telekoma znajući te, za tebe se upće ne bojim...a k tome još i svevišnji sve to posmatra ![]()
__________________ fbs has just took first shit in his new bathroom. congratulation fbs!!! |
| | |
| | #66 (permalink) | |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: La Coruna Godina: 24
Poruka: 5,089
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: T-HT Dionice Deutsche Telekoma Citat:
Naravno. Cijelo vrijeme se čujem s brokerom i ne dam ih ispod 450. U Londonu su već 500. Javio mi sad ![]() ![]()
__________________ 0-2 | |
| | |
| | #70 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,459
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: T-HT Dionice Deutsche Telekoma Jel pijete praxitene? Ja da i uopće me ne zabrinjava što su sad po 385, meni svejedno ...
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
![]() |
| Tagovi: deutsche telekom, dionice, ht dionice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:27.