Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi 21.1 najdepresivniji dan u godini??! u Znanost forumu; baš vidija na TV.. kažu neki enjglezi današnji dan.. nadepresivniji dan u godini!! reko.. WTF? ISTRAŽIVANJE Najdepresivniji ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-01-08, 18:46   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-08-07
Godina: 24
Poruka: 482
dzonni se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dzonni
21.1 najdepresivniji dan u godini??!

baš vidija na TV.. kažu neki enjglezi današnji dan.. nadepresivniji dan u godini!!
reko.. WTF?

ISTRAŽIVANJE
Najdepresivniji dan u godini

Depresiju se može lako pobijediti, ukoliko se poduzmu određeni koraci

Nakon blagdanskog veselja nastupa depresijaNakon blagdanskog veselja nastupa depresijaPonedjeljak, 21. siječnja proglašen je najdepresivnijim danom u ovoj godini. Psiholog Cliff Arnall, stručnjak za depresiju, koristio je matematičku formulu kako bi odredio baš današnji dan kao najdepresivniji.

Naime, šest faktora koji utječu na depresiju baš su danas najjači. Vrijeme, dugovi od blagdanske kupovine, monotonija nakon blagdanskog veselja, zaboravljene novogodišnje odluke, niska razina motivacije i osjećaj da morate napraviti nešto sa svojim životom utječu na raspoloženje ljudi.

Milijuni se pokušavaju vratiti u rutinu na poslu nakon blagdanskog veselja i odmora. Mnogi padaju u depresiju kada se suoče sa činjenicom da moraju raditi još barem šest mjeseci do godišnjeg odmora.

Lošem raspoloženju ne pomaže ni činjenica da je noćas pun mjesec koji će utjecati na raspoloženje i san. Cliff Arnall tvrdi da je najbolji način za pobijediti depresiju, prestati se žaliti.

"Ako se redovno žalite ili kukate o vremenu ili sitnicama u životu, postajete dosadni sami sebi, ali i drugima oko sebe"; tvrdi Cliff Arnall. On savjetuje da se usredotočite na one pozitivne stvari u svom životu. Također, prestanite se viđati sa ljudima koje ne volite, naučite reći "ne" i pomozite drugima nekako.

Najdepresivniji dan u godini - 21. sijeÄŤanj? - DNEVNIK.hr

ehh, ja u to nevjerujem... ti izračuni fkt bezveze...
al moram priznat da sam ponekad na taj dan baš i bil u depri.. jednom si čak samoozljeđival malo....
a kako znam da je to baš bilo 21og!
pa jer mije danas rođendan!

baš me zanima kaj o ovome misli hrpa ljudi koja danas isto ima 3.14zdoizlanu obljetnicu!

Odgovori sa citatom
Star 21-01-08, 18:51   #2 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,311
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan
Re: 21.1 najdepresivniji dan u godini??!

ja sam u banani kaj je da je
Vuxs je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-01-08, 20:44   #3 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-11-07
Godina: 23
Poruka: 2
podravka se izdvaja iz mase

i ja sam u depri
sutra mi ispit nist ne ucim i jos k tome mi je 23 rodendan
katastrofa
podravka je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-01-08, 20:54   #4 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ma nisam depresivna uopće, samo sam imala previše posla danas. Dan prošao u sekundi.

Inače, prelijepo vrijeme je bilo tako da sam odmah živnula.
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-01-08, 21:18   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 29
Poruka: 1,523
marinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono nešto

ja jesan u depri al samo zato šta iman neku crijevnu virozu i iden na wc svakih po sata
Odgovori sa citatom
Star 21-01-08, 21:33   #6 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,009
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

To sam i ja čula
A kaj ja znam, ja sam depresivna već 25 god pa živim
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:26.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103