| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi "Ako se tinejdžeri smiju seksati, smije ih se i snimati" u Znanost forumu; Da li ste čuli za ovo... Net.hr ...mislim, na stranu liberalizam i ostalo, ali ovo stvarno nije u redu...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 36
Poruka: 3,661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ??? "Ako se tinejdžeri smiju seksati, smije ih se i snimati" Eh, vi se čudite a u Niskozemskoj imate stranku pedofila...
__________________ The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he did not exist - The usual suspects |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-02-07 Godina: 27
Poruka: 19
![]() ![]() | Re: ??? "Ako se tinejdžeri smiju seksati, smije ih se i snimati" Ma ok, jasno je da uvijek postoje za i protiv varijante, ali ovdje govorimo o djeci. S 14 godina netko još ide u osnovnu školu. Tu će se počet događat jako velika iskorištavanja te djece za "legalnu pedofiliju". Mislim ako se krene s tim da ja ako sam pristala na sex s nekim iako mi je to "zakonski" zabranjeno, a osim ukoliko osoba nije puno starija od mene, teško da će itko biti prijavljen za to. Moram priznat da ne znam ovdje kod nas niti jedan takav slučaj. A slučajeva iskorištavanja ima masu. I što će biti, curica od 14, njen očuh, susjed, stric, whatever, koji se malo iživljava na curici već neko vrijeme, pomisli da bi baš mogao i nekaj malo fino zaraditi pri tome - njoj se naravno prijeti da ako nekome nešto kaže on će reći da je ona to htjela (što po zakonu smije reć) a kaj dijete od 14 g. zna? Ja znam hrpu takvih curica s razmišljanjem - joj moram se poseksat s dečkom jer će mi se svi smijat, jer to svi rade... bla bla... još uvijek smo svi needucirani dovoljno da bi se (po meni, naravno) trebala dopustiti ovolika sloboda u manipuliranju s djecom. Mislim, pa onda i djeca s 14 mogu vozit, kaj ne? |
| | |
![]() |
| Tagovi: quotako, seksati, smije, smiju, snimatiquot, tinejdzeri |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:34.