Kao osoba sa jednom vrstom građanske odgovornosti,jednostavno nisam mogao preći preko vijesti koju sam slučajno jučer pročitao na teletekstu i koja me doslono zaprepastila,međutim,nije me toliko zaprepastilo ono što sam pročitao,koliko me negativno iznenadilo nepostojanje bilo kakve reakcije na samu mogućnost da se tako nešto dogodi.Da bi stvari bile jasnije moram reći par stvari o sebi-iako politiku pratim rekreativno,dakle želim biti informiran,smatram se apolitičnom osobom,umjereni sam hrvatski domoljub,nisam desničar,deklarirani sam prvoborac protiv malograđanštvine,ne mrzim zato jer ne poznajem govor mržnje,od kada znam za sebe borim se protiv predrasuda bilo koje vrste,stvari i pojave koje mene zanimaju u životu miljama su daleko od ove teme,ali jednostavno me zasmetala reakcija??? društva na samu mogućnost da se takvo što dogodi.

Samoproglašeni dio susjedne države,nastao na etničkom čišćenju i zločinu,dakle ekipa koja je sustavno silovanje i ubijanje civila upraksila kao novu metodu ratovanja i na osnovu toga proglasila" samoodređenje do odcijepljenja" najavila je otvaranje "ureda"?? u glavnom gradu Republike Hrvatske,i da apsolutno nitko na takvu budalaštinu nije reagirao,zbilja sramotno za sve nas.Ako se takvo što i dogodi,biti ću prvi koji će se odreći svog ponosnoga državljanstva i zatražiti politički azil tamo daleko....