| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Amerikanci glupi? u Znanost forumu; Da li mislite(kao i većina svijeta) da su Amerikanci glupi. Ja lično mislim da su ovce, većina njih ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 23-02-08 Godina: 24
Poruka: 228
![]() | Amerikanci glupi? Da li mislite(kao i većina svijeta) da su Amerikanci glupi. Ja lično mislim da su ovce, većina njih ne svi. Pogledajte ovaj video i sve će vam biti jasno.Naravno ne mislim to na osnovu klipa ja sam bio u Americi i neki su totalno ignorantni a drugi su na tangenti toga, ali bilo je i trećih... Gledao sam klip u kojem su Amerikanci pobili 200,000 Afganistanaca za 3 dana i pokazuju sad vojnike kad ono sve neki 18o godišnjaci koji govore da puštaju rock muziku dok ubijaju žene i djecu. Ovo su njihove riječi ne moje. Pogledajte ovo. http://www.youtube.com/watch?v=fJuNgBkloFE |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-08-07 Lokacija: Mostar, Bosna i Hercegovina Godina: 30
Poruka: 308
![]() | Re: Amerikanci glupi? ![]() kako zalosno jedna od najjacih nacija...
__________________ Saro sempre al tuo fianco Io di te non mi stanco Sei la cosa piu bella che c'e!!! ALESSANDRO DEL PIERO!!! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Amerikanci glupi? oni su moj kurac a ne glupi da bum prost.. zatuljuju ans jebenom automatzizacijom..bokte vishe nebum ni zube pral rukama.. ugalvnom.. lakshe nas budu kontrolirali kad bumo glupi..i sad smo glupi...
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg Godina: 1
Poruka: 3,726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Amerikanci glupi? Ne mislim da su amerikanci generalno glupi. Uzmi kartu svijeta na cestu kao i u ovom filmiću i ako budeš uporan, snimit ćeš puno smješnih stvari. I kod nas i bilo gdje. Ne samo u Americi. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 23-02-08 Godina: 24
Poruka: 228
![]() | Re: Amerikanci glupi? Citat:
Oni su shvaćeni kao totalno glupa nacija jer im se obrazovni sistem vrti samo oke njihove zemlje. Jedino što u školi znaju o drugim zemljama je da postije, a kad bi ih imena pitao ne bi znali da ti kazu pogledaj ovo. http://www.youtube.com/watch?v=6s4VccmUa1U | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:23.

, lakse se ipak operu nego sa rukama