Raspravljate o temi Beckham-nogometna zvijezda ili pop-ikona? u Društvena forumu, dio Znanost foruma; svi smo čuli za njega, o njemu se puno piše i priča...ali kako ga doživljavamo? kao izvrsnog nogometaša ili pozera ...
Bekam je jedan frhunski fudbaler, to dokazuju transferi iz klubova u klubove. Dali se nekome sviđa kao fudbaler, ili ne, to je stvar ukusa. A da je sposoban i van fudbalskih terena, to je dokazao ogromnim zaradama na reklamama. Jedan uspešan porodičan čovek, koji ima divnu decu, lepu i zgodnu ženu. Ima i onih koji ga mrze iz zavisti. Jer verovatno smatraju, da nije toliko kvalitetan kao fudbaler, da zarađuje tolike pare.
Ljubavnica je ultra mega ribetina koju nekim čudom muškarci nikad ne biraju za ženu. Žena im je u većini slučajeva čista suprotnost, pa onda šta će moraju da nadoknade.
Kvazi fudbaler koji se lijepo prodao...
Jedino što zna raditi je pozirati i pucat slobodnjake...
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
Ljubavnica je ultra mega ribetina koju nekim čudom muškarci nikad ne biraju za ženu. Žena im je u većini slučajeva čista suprotnost, pa onda šta će moraju da nadoknade.
Više ovo drugo :/
bio je kralj dok je igrao u manchesteru, jedan od najboljih izvodaca slobodnjaka i po meni najbolji centarsut u povijesti nogometa. sjecam se kako je u trepavice gadao colea i yorkea. ujebala ga zenica s inzistiranjem na odlasku s otoka, u realu je povremeno odigrao nesto, ali daleko ispod onog sto je pruzao prije. danas je zlatna koka pri cijem se spomenu nazalost vise ne misli na nogomet, nego na sve sto je napravio mimo nogometa. magnet za pare.
Činjenica je da ima nogometnih kvaliteta al čini mi se da je planetarnu popularnost stekao izgledom....
i jedno i drugo, ali danas je više marketinška zlatna koka nego vrunski igrač kakav je bio.. eno, u milanu, u početku nije mogao odrađivati treninge, a da nije na rubu kolapsa..