a možda je kriza utjecala na pad prodaje kondoma![]()
Raspravljate o temi Bijela kuga savladana?! u Društvena forumu, dio Znanost foruma; Naletih na jedan jako zanimljiv članak jutros, jer mi je zbilja izmamio osmijeh na lice i potpuno mi je drago ...
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
a možda je kriza utjecala na pad prodaje kondoma![]()
Mislim da nije to.
Nego da jednostavno ima dosta onih koji su rođeni 1980-1985 (pa i dosta stariji i nekih mlađi) kojima je sad "vrijeme" dobivanja djece. Ako se ne varam tih godina je bio baby boom, pa je sad ta ekipa "taman" za brak, djecu i sl.
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
Kaj nije netko rekao da je sex sport za siromašne?
Ja jako volim biti siromašna. Ova crkavica od plaće (koja nije još sjela) mi zapravo i ne pada teško.![]()
stupid is as stupid does