Pokazujem rezultate 1 do 4 od 4

Bijela kuga savladana?!

Raspravljate o temi Bijela kuga savladana?! u Društvena forumu, dio Znanost foruma; Naletih na jedan jako zanimljiv članak jutros, jer mi je zbilja izmamio osmijeh na lice i potpuno mi je drago ...

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Bijela kuga savladana?!

Naletih na jedan jako zanimljiv članak jutros, jer mi je zbilja izmamio osmijeh na lice i potpuno mi je drago

Mislila sam da se to samo meni čini, ali kada imam za ovu godinu najavljeno pet bebica iz uže obitelji i među prijateljicama, a prošle imala barem toliko onda me ni malo nije iznenadio ovaj članak...

Mjere Vladine populacijske politike počele su davati vrlo ohrabrujuće rezultate. Povećanjem rodiljnih naknada i prava najprije je došlo do stabilizacije, a onda i do rasta nataliteta. Od siječnja do listopada 2009. rođena su 704 djeteta više nego u istom razdoblju 2008., podaci su to Državnog zavoda za statistiku
    »Usporedimo li pad broja novorođene djece od 2000. do 2003. godine te stabilizaciju tog broja od 2004. do 2007., a potom rast broja novorođene djece u 2008. i 2009. godini, vidimo da postoji povezanost između pada ukupnih potpora obitelji koji se dogodio početkom ovog desetljeća i povećanih izdvajanja njegovom sredinom, a osobito od 2007. godine, po donošenju Nacionalne populacijske politike«,
    i onda šok laganini iz članka

Nepovoljni utjecaj ima i starija dob stupanja u brak - žene u 26. godini, a muškarci u 30. Porastom životne dobi rastu i svi rizici od sterilnosti kod obaju partnera.

Koga zanima nek si pročita cijeli članak
    Vjesnik on-line - Teme dana

I tko zbilja misli da je to zbog vladinih mjera?
    Ili je možda zbog nečeg drugog? (Jednostavno se volimo seksat )
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

tata od formata isoSnake Champion Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,197
    Liked
    1188 times

Re: Bijela kuga savladana?!

a možda je kriza utjecala na pad prodaje kondoma

Pravila ponašanja...Registriraj se na forum

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Hahahahahhaah... ili ljudi jednostavno nemaju posla, pa ajde bolje dobivati i to malo od države (a znam koliko se dobiva) dok traje kriza i recesija

Mislim da nije to.
    Nego da jednostavno ima dosta onih koji su rođeni 1980-1985 (pa i dosta stariji i nekih mlađi) kojima je sad "vrijeme" dobivanja djece. Ako se ne varam tih godina je bio baby boom, pa je sad ta ekipa "taman" za brak, djecu i sl.
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

Kaj nije netko rekao da je sex sport za siromašne?

Ja jako volim biti siromašna. Ova crkavica od plaće (koja nije još sjela) mi zapravo i ne pada teško.
    stupid is as stupid does

Lajkaj nas na Facebooku