| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Bijelci inteligentniji od crnaca u Znanost forumu; Citat: 79-godišnji Watson je Nobelovu nagradu dobio 1962. godine za otkriće strukture DNK, a do 1992. godine je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |||
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bijelci inteligentniji od crnaca Citat:
Citat:
Citat:
![]() Uh, što nam se Dr. Watson zaletava sa izjavama u 21. stoljeću. Ipak s druge strane, tip je dobio Nobelovu nagradu za medicinu i valjda zna o čemu priča pogotovo kada daje ovakve izjave koje su kontroverzne. Uz to je dobio i otkaz na sveučilištu. Pa sad, tko tu ima pravo Dr. ili oni koji osuđuju njegove izjave s područja medicine (a on ipak jedan od najvećih znanstvenika na tom području)?! I kakvo je vaše stajalište?! Jesu crnci zaista manje inteligentni?
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge | |||
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,039
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bijelci inteligentniji od crnaca ja mislim da je to totalna glupost,oni su ljudi kao i mi,sve je to isto,ima glupih bijelaca,bijelaca srednje pameti i pametnih bijelaca pa tako i glupih crnaca,crnaca srednje pameti i pametnih crnaca.
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bijelci inteligentniji od crnaca Šta je srednja pamet? ![]() Misliš prosječno pametni?! Pa eto taj doktor tvrdi da prosječni IQ crnca je oko 80 dok je kod bijelca 100.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bijelci inteligentniji od crnaca nek to genetički dokaže kad je već tako pametan. Ovako mi djeluje poput svakog drugog rasističkog naklapanja. Uostalom, znači li to da je najgluplji bijelac pametniji od najpametnijeg crnca? Jupi, idem si onda graditi karijeru u Africi ![]() EDIT: na osnovi čega je on zaključio da je prosječna inteligencija crnca 80. Testirao je nepismene i gladne crnčiće u etiopiji ili kako? |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,039
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bijelci inteligentniji od crnaca da mislio sam na prosjecnu,a ja se ne slazem s time,zasto bi njihov kvocijent bio manji i oni su ljudi kao i bijelci,opcenito mi se to istrazivanje ne svidja
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Bijelci inteligentniji od crnaca Mislim da je opet dr. Mengele u akciji i po meni sve ovo šta je on nadrobio nije ništa nego hrpa sranja. Ne vjerujem u više/manje inteligentne rase. Vjerojatno se dedek malo počeo gubiti u svojim izjavama...Ipak mu je 80 komada na grbači..
__________________ ...over and out for a while... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 36
Poruka: 3,661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bijelci inteligentniji od crnaca 1. gotovo svi testovi inteligencije ovise o 'kulturološkim' zadanostima, pa bi testovi mogli 'lagati' 2. apsolutno odbijam povjerovati da je razlika toliko drastična 3. da postoji razlika u inteligenciji crnaca i bijelaca nimalo ne sumnjam- možda bijelici jesu mrvicu inteligentniji ili manje inteligentni, to ne znam. (pogledajte samo atletiku i slične sportove gdje crnci genetski imaju bolje predispozicije od bijelaca- nitko ne će reći da je to rasizam... pa ne vidim potrebu dizati halabuku ako se pokaže da su bijelci u prosjeku inteligentniji od crnaca ili azijata, ili obrnuto) 4. vidi 2.- apsolutno odbijam povjerovati da je razlika toliko drastična To je moje skromno mišljenje.
__________________ The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he did not exist - The usual suspects |
| | |
| | #9 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bijelci inteligentniji od crnaca Da ne bi bilo teica drobi sranja. Evo da ga i citiram Citat:
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bijelci, crnaca, inteligentniji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:16.