ja mislim da je to totalna glupost,oni su ljudi kao i mi,sve je to isto,ima glupih bijelaca,bijelaca srednje pameti i pametnih bijelaca pa tako i glupih crnaca,crnaca srednje pameti i pametnih crnaca.
Raspravljate o temi Bijelci inteligentniji od crnaca u Društvena forumu, dio Znanost foruma; 79-godišnji Watson je Nobelovu nagradu dobio 1962. godine za otkriće strukture DNK, a do 1992. godine je bio jedan od ...
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
ja mislim da je to totalna glupost,oni su ljudi kao i mi,sve je to isto,ima glupih bijelaca,bijelaca srednje pameti i pametnih bijelaca pa tako i glupih crnaca,crnaca srednje pameti i pametnih crnaca.
Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself!
Šta je srednja pamet?
Misliš prosječno pametni?!
Pa eto taj doktor tvrdi da prosječni IQ crnca je oko 80 dok je kod bijelca 100.
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
nek to genetički dokaže kad je već tako pametan. Ovako mi djeluje poput svakog drugog rasističkog naklapanja. Uostalom, znači li to da je najgluplji bijelac pametniji od najpametnijeg crnca? Jupi, idem si onda graditi karijeru u Africi
EDIT: na osnovi čega je on zaključio da je prosječna inteligencija crnca 80. Testirao je nepismene i gladne crnčiće u etiopiji ili kako?
Mislim da je opet dr. Mengele u akciji i po meni sve ovo šta je on nadrobio nije ništa nego hrpa sranja. Ne vjerujem u više/manje inteligentne rase. Vjerojatno se dedek malo počeo gubiti u svojim izjavama...Ipak mu je 80 komada na grbači..
ma to je idiotizam...treba prvo napraviti test IQ ovisno o njihovoj kulturi i razvitku a ne o nasoj!
Life is like Vin Diesel...it's bald and it's in a lot of bad movies!
1. gotovo svi testovi inteligencije ovise o 'kulturološkim' zadanostima, pa bi testovi mogli 'lagati'
2. apsolutno odbijam povjerovati da je razlika toliko drastična
3. da postoji razlika u inteligenciji crnaca i bijelaca nimalo ne sumnjam- možda bijelici jesu mrvicu inteligentniji ili manje inteligentni, to ne znam. (pogledajte samo atletiku i slične sportove gdje crnci genetski imaju bolje predispozicije od bijelaca- nitko ne će reći da je to rasizam... pa ne vidim potrebu dizati halabuku ako se pokaže da su bijelci u prosjeku inteligentniji od crnaca ili azijata, ili obrnuto)
4. vidi 2.- apsolutno odbijam povjerovati da je razlika toliko drastična
To je moje skromno mišljenje.
Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character.
Da ne bi bilo teica drobi sranja. Evo da ga i citiram
Sukus njegove teorije je da su bijelci inteligentniji od Arapa i crnaca, što profesor dokazuje činjenicom da na testovima inteligencije bijelci postižu za 10-15, pa i 20 jedinica bolje rezultate. Konkretno, bjelački prosjek IQ (kvocijent inteligencije) iznosi oko 100, a crnaca i Arapa 80-85, iz čega Lynne izvlači zaključak o superiornosti bijele rase. To je glavni i jedini razlog zbog čega profesora obožavaju desničarske stranke u Europi i Americi
Stop RASIZAM!!!!!!!!!
All in all you're just another brick in the wall......