| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Bijelci inteligentniji od crnaca u Znanost forumu; sumnjam u ozbiljnost studije koja bi pokazala preveliku razliku u inteligenciji između rasa. argument u korist toga mogla bi jedino ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,065
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bijelci inteligentniji od crnaca sumnjam u ozbiljnost studije koja bi pokazala preveliku razliku u inteligenciji između rasa. argument u korist toga mogla bi jedino biti činjenica da je bijelcima do polovice prošloga stoljeća obrazovanje bilo znatno dostupnije. u tom smislu, možda se tada njihov potencijal mogao bolje razviti (ako se složimo s teorijom da je inteligencija uvjetovana genetski, a zatim društvenim utjecajem). međutim, danas kada su prava u zapadnom svijetu izjednačena, takvo što je bespredmetno. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: La Coruna Godina: 24
Poruka: 5,089
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bijelci inteligentniji od crnaca Ovo je zanimljivo, svatko osporava da su crnci manje inteligentni od bjelaca, ali do sad nije nitko osporio "da imaju veći libido" ![]()
__________________ 0-2 |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,870
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bijelci inteligentniji od crnaca Jer ne želimo ulaziti u metode kojima je dragi doktor to mjerio... Što je stavio 10 gologuzih komada ispred ispitanika i mjerio za koliko im se digne, i ispipavao čvrstoću ? ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: La Coruna Godina: 24
Poruka: 5,089
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bijelci inteligentniji od crnaca Što dalje čitam ovaj ogromni članak sve postaje zanimljivije. Pa tako pisac teksta... Znači NE profesor tvrdi sljedeće Citat:
__________________ 0-2 | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,844
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bijelci inteligentniji od crnaca sto se libida tice,to je mozda istina,premda to opet ovisi o osobi
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,524
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bijelci inteligentniji od crnaca Citat:
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Bijelci inteligentniji od crnaca iskreno.. da mi je vidjeti bijelca koji bi prezivio ono sto vecina crnaca prozivljava danas, u 21. stoljecu.. lako je sijati pamet kad imas skole, tehniku i tehnologiju, kad imas mogucnosti i znanje koje si stekao... i onda tako pametan naci se u divnoj li africi i prezivi par mjeseci sa silnom li pameti.. smatram da su ljudi koji zive na rubu zivota daleko inteligentniji od bilo koga drugoga, jer oni svoju inteligenciju svakodnevno koriste i razvijaju samo da bi prezivjeli.. osim toga.. bilo kakva istrazivanja ne treba uzimati zdravo za gotovo.. jer je pogotovo za ovakva istrazivanja nemoguce napraviti prikladan, idealan uzorak ljudi da bi rezultati bili vjerodostojni..
__________________ |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Purger | Re: Bijelci inteligentniji od crnaca Sklon sam povjerovati toj teoriji iako sam apsolutno protiv rasizma...činjenica je da razlike među rasama postoje...kako fizički tako i fizički.... Npr. crnci su fizički superiorniji spram bijelaca....
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Moderator Foruma | Re: Bijelci inteligentniji od crnaca Citat:
Zašto kod inteligencije ne bi moglo biti obratno? Kolike su te razlike teško je reći i za nečiju fizičku superiornost, a kamoli za intelektualnu. No kome je to i bitno? Osvrćući se na ovaj Židovski primjer mogao bih zaključiti da smo i mi, pored naših političara, na najboljem putu da osvanemo u vrhu svjetske IQ tablice.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Purger | Re: Bijelci inteligentniji od crnaca Omaklo se ![]() Fizički i psihički ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: bijelci, crnaca, inteligentniji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:22.

Što je stavio 10 gologuzih komada ispred ispitanika i mjerio za koliko im se digne, i ispipavao čvrstoću ?