| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Bijelci inteligentniji od crnaca u Znanost forumu; komentar na ovu temu: IQ i cijena političke korektnosti (Piše dr. Boris Lenhard, Sveučilište u Bergenu)... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bijelci inteligentniji od crnaca komentar na ovu temu: IQ i cijena političke korektnosti (Piše dr. Boris Lenhard, Sveučilište u Bergenu) |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bijelci inteligentniji od crnaca Od hrpe nepotrebnih podataka i ueberdosadnog teksta izdvojila bi samo ovo Citat:
| |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bijelci inteligentniji od crnaca Citat:
Za mene su te izjave rasističke, a tog tipa bi ja svrstao u vrstu: rasist,obični bez obzira što vjerojatno nosi skupo odijelo umjesto bijele mandure sa rupama za oči. Ko zna koliko je manijaka probudio tim svojim izjavama. Natjerao bi ga da pojede tu nobelovu nagradu. | |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-10-07 Godina: 22
Poruka: 274
![]() ![]() | Re: Bijelci inteligentniji od crnaca Citat:
i znatno više crnaca nema obrazovanje koje je potrebno za riješavanje iq testa. | |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 434
![]() | Re: Bijelci inteligentniji od crnaca Citat:
sad si sam rekao da crnci nemaju obrazovanje...mislim da su pretjerali, covjeku dati odkaz samo zato sto im se ne svida neka cinjenica, a mislim da je cinjeniica jer nobelovac nebi takvo nesto izgovorio bez nekih dokaza... mislim, ako je moja kita veca od kite moga sefa, hoce li mi on dati odkaz? ne podrzajem rasisam, ali mislim da se previse skace na tu rijec, filmovi, igre, svi odma skacu kao skakavci(recimo resident evil 5, igra jos nije ni izasla a vec se skace), moja poanta je da mnogi ljudi ne shvacaju poantu, i rasisam dobiva znacenje: sto god bijelac napravi u okrugu crnca ili cak i da ga samo spomene, to je rasisam
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). | |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bijelci inteligentniji od crnaca Citat:
Mješaš kruške i jabuke Misliš, otkaz, ako je tvoj šef crnac, onda lažeš ![]() Ovdje mješaš jabuke i banane. Nepotrebno. Dobro je da ne podržavaš rasizam jer je to jaako ružna riječ. Ružna riječ na koju sam osjetljiv. (a nisam baš osjetljiv inače). Ni jedan čovijek ne može birati svoju boju kože. Rođen je crn ili bijel i to je tako. Uopće, meni je odvratna podjela ljudi po boji kože,vjeri itd... nema tu "ali previše se skače na tu riječ" Na tu riječ treba odmah skočiti i zgaziti je. Rasiste isto tako. | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 434
![]() | Re: Bijelci inteligentniji od crnaca eto o tomu pricam...evo primjera kao prvo, inteligencija se razvija kroz obrazovanje, kroz ucenje...onikoji nisu spremni nauciti i prilagodavati se zaostaju, o kurcu do mile volje piši u podforumu 'ljubav, erotika, sex', ne ovdje. takoder nemas pravo dati odkaz covjeku samo zato sto je crn, jer nije on kriv za to....takoder nemozes dati covjeku odkaz zato sto je dosao do zakljucka da je statisticki veci iq bijelaca nego crnaca, jer nije on kriv za to i zadnje, ne kazem ja da se ne treba skakati na rijec rasisam, nego sam rekao da se ne treba krenuti se razbacivati naokolo i vikati rasisam a nemas pojma sta pricas...
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). Zadnji Uredio ševa : 06-11-07 u 12:39. |
| | |
| | #38 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
![]() | Re: Bijelci inteligentniji od crnaca Ponovno ugnjetavanje crnaca.Bijelce prikazati pametnijima od crnaca je totalno sranje.Svi su ljudi pametni na svoj način, bili to crnci, bijelci, žuti...Ovo bi otkriće moglo biti najveći proser 2007. godine. |
| | |
| | #39 (permalink) | ||
| Regularni forumas Datum registracije: 31-10-07 Godina: 22
Poruka: 274
Citat:
| ||
| | |
| | #40 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-10-07
Poruka: 222
![]() ![]() ![]() Mislim da ste svi, ili bar većina vas, precijenili kvocijent inteligencije kao ljudsku kategoriju. Statistika je relevantna kad židove procijenimo najinteligentinijima (tu nitko neće prigovoriti istraživanju niti će ga itko izbaciti iz akademije zbog tog podatka) ali ako u toj statistici iznese drugu stranu onda svi drvljem i kamenjem na njega. Watson priznaje razlike, možda statistika nije dovoljno dobar način ali je prihvatljiv znanstvenom shvaćanju svijeta, po meni je to puno bolji način nego tvrditi da smo svi jednaki.
__________________ gotovo je | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bijelci, crnaca, inteligentniji |
« Smrtna kazna
|
Sramimo li se... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:13.