| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Bijelci inteligentniji od crnaca u Znanost forumu; ono, ja priznajem da ne volim baš crnce(kada vidim one čubaste bande), i koliko ih je u zatvoru...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #64 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Bijelci inteligentniji od crnaca koliko predrasuda - ajme majko ... zalosno ![]() i naravno zemlja je jedna veeelika ploca .. zaboga ljudi zivimo u 21 stoljecu
__________________ Angelina , please adopt me ![]() ![]() I may not be totally perfect - but some parts of me are excellent. ![]() Volim te mama , al* ne vise od Dinama !! |
| | |
| | #66 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,984
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bijelci inteligentniji od crnaca samo što tebe ljudi ne vole zbog neke osobine koja im se ne sviđa a ti ne voliš crnce zbog njihove boje kože
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... |
| | |
| | #67 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,234
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bijelci inteligentniji od crnaca uopće nije važno zašto ih ja volim ili ne nego je važno da ja imam pravo njih ne voljeti jednako kao što bilotko ima pravo ne voljeti mene ![]()
__________________ Ja sam privatizirao vaše džepove |
| | |
| | #69 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-05-07 Lokacija: Hierosolyma
Poruka: 488
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bijelci inteligentniji od crnaca Jer netko od vas "ljubitelja crnaca" kada upoznao nekog crne "rase"? Nije problem u inteligenciji crnaca ili bjelaca, nego u testovima inteligencije.
__________________ The only principle that does not inhibit progress is: anything goes. |
| | |
| | #70 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-07-08 Lokacija: Zagreb
Poruka: 215
![]() | Re: Bijelci inteligentniji od crnaca potpuno se slažem.
__________________ ....and if you see the crockodile, don`t forget the scream.... Nikola tesla ušima vesla, i zubima ruje da dođe do struje |
| | |
![]() |
| Tagovi: bijelci, crnaca, inteligentniji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:32.