| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Da li psujete??? u Znanost forumu; psujem ko kočijaš, svakih malo malo... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #123 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Da li psujete??? pa nevidim razloga zasto bih psovao nesto kod kuce, od mojih nikada nitko ne psuje u kuci, tako smo odgojeni... a i ja stvarno jako rijetko psujem u razgovoru sa nekim, pogotovo ne u razgovoru sa starijima... to me drzalo od 7 osnovne do pred kraj srednje, sada vise ne... totalno mi je jadno dok netko u obicnom razgovoru u svaku recenicu mora neku psovku ubaciti... Jedino psujem dok radim nesto pa se razivciram, ali opet izbjegavam pred drugima, radije opletem dok sa sam.... i neznam sto bi tu cudno bilo...
__________________ Mamić: Meni je bitan samo Dinamo, i mamu bi za tri boda prodao... |
| | |
![]() |
| Tagovi: psujete |
« Izmišljanje riječi
|
Topless »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 13 | 17-09-08 20:49 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 18-05-07 00:12 |
| biseri hrvatskih komentatora na sp 2006 | vrdoljak | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 25-06-06 21:57 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 14-07-05 00:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:27.

pa nevidim razloga zasto bih psovao nesto kod kuce, od mojih nikada nitko ne psuje u kuci, tako smo odgojeni... a i ja stvarno jako rijetko psujem u razgovoru sa nekim, pogotovo ne u razgovoru sa starijima... to me drzalo od 7 osnovne do pred kraj srednje, sada vise ne... totalno mi je jadno dok netko u obicnom razgovoru u svaku recenicu mora neku psovku ubaciti... Jedino psujem dok radim nesto pa se razivciram, ali opet izbjegavam pred drugima, radije opletem dok sa sam.... i neznam sto bi tu cudno bilo...