| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Da li psujete??? u Znanost forumu; ali nije lijepo vidit žensku kako ide ulicom, puši cigaru i viče "e jebem ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li psujete??? Citat:
Samo dodajem da psovanje (po mom mišljenju) nije "ne-ženstveno" a to da za psovanje postoji mjesto i vrijeme važi sa sve, i muške i ženske i stare i mlade...
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,572
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li psujete??? Citat:
Jebenti. Mislin da mi dan ne prode bez riči na J. :čekić | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Veteran | Re: Da li psujete??? Psujem i to dosta često sad kad bolje razmislim ![]() Najčešće kad sam sam na sebe ljut, rijetko nekog drugog psujem. Uglavnom samo kažem "jeb" ili "jebem mu" ![]() I nikad al baš nikad ne psujem Boga ili nekom majku.
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li psujete??? Najčešće psujem u prometu Nije mi jasno kako se danas neki ljudi voze, kao da su vozačku dobili na placu. Ne samo da nemaju vozačke kulture, nego krše elementarna prometna pravila. A od sredine srpnja do jučer, tri puta su vozači (najvjerojatnije pijani ili napušeni), skretali u moju traku i jurili ravno prema meni . Svaki puta sam uz puno trubljenja, blendanja, skretanja i kočenja, uspio izbjeći najgore. A ta dva tipa, i jučer ona ženska, uopće nisu reagirali, nego su u nekom svome svijetu nastavili dalje vožnju Od šoka, naravno, niti jednom nisam uspio upamtiti registraciju, pa da ih prijavim da ih barem maknu sa ceste dok se ne otrijezne. A možda su i druge šokirali Eto, i ovim putem j...m mater i ostalu žensku rodbinu tim idiotima za volanom . Oprostite na izljevu ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,606
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li psujete??? izgleda da više nemreš po međunožju prepoznat spol jer i žene vele 'boli me kurac' znate onaj vic kad kćer kaže mami u černobilu: 'mama, mama, meni raste treća sisa', a mama odgovara: 'boli me kurac' inače, ja nikad ne govorim jebene psovke
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Purger | Re: Da li psujete??? Nikad u životu nisam opsovao...niti mislim ! Nije mi nikakav gušt spominjat nečiju majku,sestru,Boga,Isusa ili slično ! Pa makar i kao poštapalicu... Jednostavno... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: psujete |
« Izmišljanje riječi
|
Topless »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 13 | 17-09-08 20:49 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 18-05-07 00:12 |
| biseri hrvatskih komentatora na sp 2006 | vrdoljak | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 25-06-06 21:57 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 14-07-05 00:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:48.

Nije mi jasno kako se danas neki ljudi voze, kao da su vozačku dobili na placu.
. Oprostite na izljevu