| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Da li psujete??? u Znanost forumu; Ja ne upotrebljavam psovku u svrhu toga da nekog povrijedim/uvrijedim (ustvari ja nikoga svjesno ne želim povrijedit), i kad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li psujete??? Ja ne upotrebljavam psovku u svrhu toga da nekog povrijedim/uvrijedim (ustvari ja nikoga svjesno ne želim povrijedit), i kad raspravljam s nekim ne dozvoljavam si da padam tako nisko da mu psujem, znam da toj osobi možeš spustit bez ijedne psovke... kao što sam rekla psujem kad se zezam ili kad sam ljuta, pa u sebi sočno opsujem ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #62 (permalink) | |
| Banned | Re: Da li psujete??? Citat:
o tome i govorim .... ja hrpu puta u postovima koristim "proste" riječi .. al meni je to normala ... ono - kaj je tak strašno u tome ak nekog pošaljem u kurac? ![]() | |
| | |
| | #63 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,494
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li psujete??? par mojih pozdrava, onako iz zafrkancije s nekim kog dugo ne vidim di si pičko jedna Di si đubre jedno šugavo, šta ima...nije baš psovka ali ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #66 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Da li psujete??? Kad bolje razmislim, koristim najvise jeboga ja ili idi u k****, i to mi je postalo normalno i dnevno kazem obije rijeci po cca 15 puta, al to samo kad sam sa frendovima kad sam sa curom ili u zenskom drustvu ni slucajno
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #67 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,114
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... | |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,254
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li psujete??? psujem sama sebi u bradu, ono ako se negdi opandrcim ili nesto krivo napravim.
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #69 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,494
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li psujete??? pa gle ne pozdravljam svakog tako, samo osobe s kojima sam više nego dobar i međusobno se podje*avamo na taj način...
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
![]() |
| Tagovi: psujete |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 13 | 17-09-08 19:49 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 17-05-07 23:12 |
| biseri hrvatskih komentatora na sp 2006 | vrdoljak | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 25-06-06 20:57 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:18.

....???...