Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi Da li psujete??? u Znanost forumu; Ja ne upotrebljavam psovku u svrhu toga da nekog povrijedim/uvrijedim (ustvari ja nikoga svjesno ne želim povrijedit), i kad ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-03-07, 00:27   #61 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,326
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan
Re: Da li psujete???

Ja ne upotrebljavam psovku u svrhu toga da nekog povrijedim/uvrijedim (ustvari ja nikoga svjesno ne želim povrijedit), i kad raspravljam s nekim ne dozvoljavam si da padam tako nisko da mu psujem, znam da toj osobi možeš spustit bez ijedne psovke... kao što sam rekla psujem kad se zezam ili kad sam ljuta, pa u sebi sočno opsujem
Odgovori sa citatom
Star 04-03-07, 00:30   #62 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Ja ne upotrebljavam psovku u svrhu toga da nekog povrijedim/uvrijedim (ustvari ja nikoga svjesno ne želim povrijedit), i kad raspravljam s nekim ne dozvoljavam si da padam tako nisko da mu psujem, znam da toj osobi možeš spustit bez ijedne psovke... kao što sam rekla psujem kad se zezam ili kad sam ljuta, pa u sebi sočno opsujem

o tome i govorim .... ja hrpu puta u postovima koristim "proste" riječi .. al meni je to normala ... ono - kaj je tak strašno u tome ak nekog pošaljem u kurac?
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-03-07, 00:32   #63 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,494
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

par mojih pozdrava, onako iz zafrkancije s nekim kog dugo ne vidim

di si pičko jedna
Di si đubre jedno šugavo, šta ima...nije baš psovka ali
Odgovori sa citatom
Star 04-03-07, 00:41   #64 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

pa nije .. jer nema namjere tom nekom reć nešto ružno, nego je zajebancija ...

u tome i je stvar .. "psovka" ovisi o situaciji, a ne o upotrebljenoj riječi.
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-03-07, 14:23   #65 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Letipasjegulja

Datum registracije: 02-02-07
Godina: 19
Poruka: 361
Letipasjegulja se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Letipasjegulja Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Letipasjegulja

probajte umjesto psovki govorit kaktus ili cvijece...
npr.: u kaktus materinu
ili cvijece jedna (pedercino jedna)
itd itd...

Odgovori sa citatom
Star 04-03-07, 14:29   #66 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-11-05
Poruka: 2,353
ludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ludiabra

Kad bolje razmislim, koristim najvise jeboga ja ili idi u k****, i to mi je postalo normalno i dnevno kazem obije rijeci po cca 15 puta, al to samo kad sam sa frendovima kad sam sa curom ili u zenskom drustvu ni slucajno
printf ("\n Hrvatska !! ); }
ludiabra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-03-07, 14:43   #67 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,114
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Da li psujete???

Citat:
Pravi autor: wonderwall Pogledaj Poruke
par mojih pozdrava, onako iz zafrkancije s nekim kog dugo ne vidim

di si pičko jedna
Di si đubre jedno šugavo, šta ima...nije baš psovka ali
nisma te vidio sto godina...i susretnemo se na ulici i ja ti prvi kažem..."'di si govno jedno, šta mai smradu"...a ti meni "a evo ide nekako TQ"....
Odgovori sa citatom
Star 04-03-07, 18:02   #68 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Poruka: 3,254
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

psujem sama sebi u bradu, ono ako se negdi opandrcim ili nesto krivo napravim.
Odgovori sa citatom
Star 04-03-07, 18:20   #69 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Poruka: 4,494
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
nisma te vidio sto godina...i susretnemo se na ulici i ja ti prvi kažem..."'di si govno jedno, šta mai smradu"...a ti meni "a evo ide nekako TQ"....
pa gle ne pozdravljam svakog tako, samo osobe s kojima sam više nego dobar i međusobno se podje*avamo na taj način...
Odgovori sa citatom
Star 04-03-07, 18:54   #70 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,114
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Da li psujete???

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
psujem sama sebi u bradu, ono ako se negdi opandrcim ili nesto krivo napravim.
imaš bradu... ....???...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: psujete

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Beogradski grafiti CH1 Vicevi i Smiješni Tekstovi 13 17-09-08 19:49
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
pitalice vicevi Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 8 17-05-07 23:12
biseri hrvatskih komentatora na sp 2006 vrdoljak Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 25-06-06 20:57
Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta Baltazar Igre 0 13-07-05 23:42

Trenutno vrijeme na forumu: 10:18.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114