| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Da li psujete??? u Znanost forumu; Hell yeah... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #86 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Da li psujete??? ponekad, ne prečesto
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." Prijave za CP virtualnu kladionicu - click |
| | |
| | #87 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,745
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li psujete??? Psujem,al ne na glas više onako u sebi! Al kad sam ljuta onda sam ko kočijaš ništa ne držim u sebi! A psujem zato kaj mi je to fakat ko neki ispušni ventil,uostalom kaj bi govorili onda kad smo ful ljuti npr.nabrajali imena voča i povrča! Recimo prolilo mi se pivo po novoj majci kažem: a banana,kupus,zelje i jabuka! u 105 kiselih krastavaca i 2 paradajza!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
![]() |
| Tagovi: psujete |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 12 | 11-07-08 22:54 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 17-05-07 23:12 |
| biseri hrvatskih komentatora na sp 2006 | vrdoljak | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 25-06-06 20:57 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:17.

Svi smo mi MASS SARR
Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!