| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Dajete li novac prosjacima? u Znanost forumu; Iako otprilike već znam stavove nekih, zanima me dajete li ikada novac ljudima koji prose, a ako ne, zašto?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dajete li novac prosjacima? Iako otprilike već znam stavove nekih, zanima me dajete li ikada novac ljudima koji prose, a ako ne, zašto?
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: Dajete li novac prosjacima? Potpisujem !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,331
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dajete li novac prosjacima? Dajem samo ženskim ciganima i to malima, ali mora da umije da pjeva narodnjake
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dajete li novac prosjacima? Ja dajem, ali ne ciganaima. Dajem onima koji nemaju ruku ili nogu, te su s time onesposobljeni za rad. Ljudi su invalidi i njima svaka kuna puno znači. A ciganima nikad, a imam i jednu zgodnu priču: Sjećam se prije dvije godine mi je frend konobario preko ljeta u Zagrebu na terasi, pa je morao svako jutro iznositi stolove i stolice, pa ih opet na večer unositi. Zamolio je jednog cigana koji je tamo prosio da mu navečer pomogne, a ovaj bi mu zauzvrat dao 10-20 kuna. Tip se nasmijao i rekao "Nisam ja lud ko ti da radim". Pa neću ni ja biti tako luda da podržavam tvoj nerad!
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dajete li novac prosjacima? Ja dajem, ako imam u tom trenutku, pa čak i Romima (možete se bar udostojit pa pisat "Cigani" velikim slovom)
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ Zadnji Uredio Wamp : 07-02-07 u 19:33. |
| | |
![]() |
| Tagovi: novac prosjacima, prosjaci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:49.