| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Dajete li novac prosjacima? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: W4R10CK ne dajem. prije jesam, al sad nema šanse. slično kao i u gore navedenom primjeru, hodam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 21-01-08 Godina: 15
Poruka: 388
![]() | Re: Dajete li novac prosjacima? Citat:
![]() | |
| | |
| | #93 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-12-06 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 896
![]() | Re: Dajete li novac prosjacima? kad vec pricamo o prosjacima...neki dan ja u kauflandu u Rijeci...u kojem uvijek bude jedan prosjak na ulazu, mlad decko 20-25 godina...i ono izgleda simpa, nesto mu je sjebano s nogama pa je na stakama, neznam... i kao sto sam poceo neki dan ja odoh opet u kaufland i vidis opet on na ulazi, prosi, ali u tom trenu je pricao na mobitel...(prosjaci s mobitelima?) i ugl zapamtio sam samo zadnje rijeci koje je rekao nekome na mob... "E, cujemo se, moram ic radit!" prvo sam se pukao smijat al bome vise od mene nece vidjet para...
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! |
| | |
| | #94 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,296
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dajete li novac prosjacima? ma ima puno foliranata u zadnje vrijeme ali ja svejedno dam koji kunicu, ako je poneki folirant neka je ionako meni neće svijet propast za tih par kuna, a onima koji nisu foliranti možda im i pomogne da kupe barem kruh
__________________ |
| | |
| | #95 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: u snovima
Poruka: 1,516
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dajete li novac prosjacima? pa dam uvijek, ako meni taj novac ne znači mnogo, njima jako puno znači...
__________________ ...a sada idem što dalje od tebe i nedam da mi srce skamene, a sada idi što dalje od mene, idi ljubiti, idi ljubiti, nekog ko' će tebe voljeti... |
| | |
| | #96 (permalink) |
| fear of the dark | Re: Dajete li novac prosjacima? prije sam davala,ali kad vidim kako dajem pare a oni ne jedu nego to propiju..... a kad vidim da je neko stvarno bolestan,i jadan,i da mu stvarno treba pomoć,ond mu dam para.... ali ovim svakodnevnim grebatorima ne dajem.... svaki dan sjede i prose,i kad neš užicaju ond odu u birc pa propiju.... a one ciganke što ko fol s svojim klincima prose za mlijeko i hranu,to su laži... prose one al za cigare i take dumine.... jednom me ciganka žicala pare,ja joj nudila čips-taman sam ga jela,mislite da je uzela? ne ne!! samo pare oće....
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #99 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: u snovima
Poruka: 1,516
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dajete li novac prosjacima?
__________________ ...a sada idem što dalje od tebe i nedam da mi srce skamene, a sada idi što dalje od mene, idi ljubiti, idi ljubiti, nekog ko' će tebe voljeti... |
| | |
![]() |
| Tagovi: novac prosjacima, prosjaci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:02.