Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi Dajete li novac prosjacima? u Znanost forumu; nikad...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-03-08, 12:03   #101 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-07-07
Godina: 18
Poruka: 1,693
laaCoo se izdvaja iz mase
Re: Dajete li novac prosjacima?

nikad
laaCoo je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 10:22   #102 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 38
Poruka: 1,736
dark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono nešto

Prosjacima nikad ne dajem novac, ali zato ga doniram raznim udrugama, najviše onima koje skrbe o djeci!
dark_zg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 10:51   #103 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,473
Agness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono neštoAgness ima ono nešto

Ma dajem, neki dan me uhvatila neka ciganka smiješna, i tako me je nasmijala zorom da sam joj morala dati, i hoće da mi gata... Dere se za mnom da ću roditi blizance, udati se , hahaha ja otišla smijući se do suza.

Inače im ne dajem ako su mi sumnjivi- ali opet najčešće oni kojima je najpotrebnije najneuvjerljivije djeluju.

Radije odem susjedi u posjet i odnesem nekih namirnica (kažem da sam dobila povišicu ili nešto samo da joj ne bude neugodno), odnesem kolač kad mama napravi i tako, osjetljiva sam na takve ljude, da i redovno prevodim starce preko ceste, i tako dalje...
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 14:56   #104 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 05-11-06
Godina: 22
Poruka: 753
Markan se izdvaja iz maseMarkan se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Markan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Markan

Ne baš, jedino onima koji nešto rade, sviraju... onda mi kuna manje nije bed

Rock On!
Markan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-04-08, 00:21   #105 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika maja-manuela

Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,220
maja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznat

uvijek,baš me briga i ako žica za cigarete,bar par kn dam
maja-manuela je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-04-08, 17:01   #106 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-03-08
Godina: 27
Poruka: 196
juventus se izdvaja iz mase

ponekad
Star 30-04-08, 17:33   #107 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-12-07
Godina: 13
Poruka: 587
Sasuke se izdvaja iz maseSasuke se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sasuke

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
prije sam davala,ali kad vidim kako dajem pare a oni ne jedu nego to propiju.....
a kad vidim da je neko stvarno bolestan,i jadan,i da mu stvarno treba pomoć,ond mu dam para.... ali ovim svakodnevnim grebatorima ne dajem.... svaki dan sjede i prose,i kad neš užicaju ond odu u birc pa propiju....
a one ciganke što ko fol s svojim klincima prose za mlijeko i hranu,to su laži... prose one al za cigare i take dumine....
Potpisujem, a dam nekada i dok netko svira na ulici itd...
Sasuke je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-04-08, 19:53   #108 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,667
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: neukrotiva_031 Pogledaj Poruke
prije sam davala,ali kad vidim kako dajem pare a oni ne jedu nego to propiju.....
a kad vidim da je neko stvarno bolestan,i jadan,i da mu stvarno treba pomoć,ond mu dam para.... ali ovim svakodnevnim grebatorima ne dajem.... svaki dan sjede i prose,i kad neš užicaju ond odu u birc pa propiju....
a one ciganke što ko fol s svojim klincima prose za mlijeko i hranu,to su laži... prose one al za cigare i take dumine.... jednom me ciganka žicala pare,ja joj nudila čips-taman sam ga jela,mislite da je uzela? ne ne!! samo pare oće....
Slazem se s ovim , prije jesam al sad vise ne....
Odgovori sa citatom
Star 30-04-08, 19:54   #109 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-03-08
Poruka: 1,122
Inšpektor se izdvaja iz maseInšpektor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Inšpektor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Inšpektor

Onima bez ruke ili noge. Zdravima, koji mogu raditi, NE.
A ima i bahatih kao jedan ciganka kaj bi se tukla ako nedaš

A ima jedan kaj glumi invalida, a videl sam ga sa decom kako šeta i ženom... Mulja da je invalid, a pravi invalidi niš ne dobe (ko moj deda koji ima Cerebralnu paralizu)... SRAMOTA
Odgovori sa citatom
Star 06-05-08, 10:52   #110 (permalink)

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 7,611
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

ne dajem prosijacima... doduse student san tako da bi tribalo dat meni xD
zadnji put kad san da nekom bilo je na trgu u zagrebu jer je lik stvarno jako jako dobro svira gitaru (iskreno ne znan zasto san mu da)
kad im se prestane davat novac oni ce prestat prosit, a mislim da je svima dosta scena dok piju kavu i dolete im ovi... doduse nakon nekog vrimena se naviknes, ali opet nije ugodan osjecaj, npr u zagrebu u jurisicevoj vidim lika koji je i u zadru prosija i to usred posla on na mobitel se javlja... mislim ko je tu lud? vjerojatno njih vecina cak radi za nekoga...
I won't change to fit your plan, Take me as I am
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: novac prosjacima, prosjaci

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:55.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113