| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Dajete li novac prosjacima? u Znanost forumu; nikad... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #103 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,473
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dajete li novac prosjacima? Ma dajem, neki dan me uhvatila neka ciganka smiješna, i tako me je nasmijala zorom da sam joj morala dati, i hoće da mi gata... Dere se za mnom da ću roditi blizance, udati se , hahaha ja otišla smijući se do suza. Inače im ne dajem ako su mi sumnjivi- ali opet najčešće oni kojima je najpotrebnije najneuvjerljivije djeluju. Radije odem susjedi u posjet i odnesem nekih namirnica (kažem da sam dobila povišicu ili nešto samo da joj ne bude neugodno), odnesem kolač kad mama napravi i tako, osjetljiva sam na takve ljude, da i redovno prevodim starce preko ceste, i tako dalje... |
| | |
| | #107 (permalink) | ||
| Uvaženi forumas | Re: Dajete li novac prosjacima? Citat:
__________________ O utjecaju GTA:SA na ljude Citat:
| ||
| | |
| | #108 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,667
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dajete li novac prosjacima? Citat:
![]()
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... | |
| | |
| | #109 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Dajete li novac prosjacima? Onima bez ruke ili noge. Zdravima, koji mogu raditi, NE. A ima i bahatih kao jedan ciganka kaj bi se tukla ako nedaš ![]() A ima jedan kaj glumi invalida, a videl sam ga sa decom kako šeta i ženom... Mulja da je invalid, a pravi invalidi niš ne dobe (ko moj deda koji ima Cerebralnu paralizu)... SRAMOTA |
| | |
| | #110 (permalink) |
| ∞ | Re: Dajete li novac prosjacima? ne dajem prosijacima... doduse student san tako da bi tribalo dat meni xDzadnji put kad san da nekom bilo je na trgu u zagrebu jer je lik stvarno jako jako dobro svira gitaru (iskreno ne znan zasto san mu da) kad im se prestane davat novac oni ce prestat prosit, a mislim da je svima dosta scena dok piju kavu i dolete im ovi... doduse nakon nekog vrimena se naviknes, ali opet nije ugodan osjecaj, npr u zagrebu u jurisicevoj vidim lika koji je i u zadru prosija i to usred posla on na mobitel se javlja... mislim ko je tu lud? vjerojatno njih vecina cak radi za nekoga...
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
![]() |
| Tagovi: novac prosjacima, prosjaci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:55.

Grijesiti je ljudski ...

xD