| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Dajete li novac prosjacima? u Znanost forumu; zašto?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Dajete li novac prosjacima? Jer davanjem se rješavaju samo posljedice, ali ne i uzroci. Uzrok leži u institucijama koje su nepravedne. I zato triba prisilit institucije u državi (bogati, ovako Mesić priča ) da djeluju i da svako dobije u tolikoj mjeri da ga se makne sa ulice, opere i nahrani. Jer je apsurdno da se dobiva po zasluzi kad nam početne mogućnosti nisu jednake. Činjenica je da su neki već u startu zakinuti i ne mogu držati korak sa ostalima. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,175
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dajete li novac prosjacima? ovisno o raspoženju. Ako sam darežljivo raspoložen - ne dajem Ako sam nedarežljivo raspoložen - dajem Inverzija je namjerna za zbunjivanje potencijalnih prosjaka
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,218
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dajete li novac prosjacima? Citat:
Slažem se s tim.. ali ja opet dajem, možda zvuči patetično, ali nemam srca proći hladnog lica pored stare bake ili malog Roma koji ispruži dlan prema meni da mu dam kunu....
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: Dajete li novac prosjacima? Ja dajem starijim ljudima. Jednom sam dala jednoj curi, isla je za mnom i govorila mi kako je gladna, i meni je bilo zao i dam joj ja novce, a koliko se sjecam sepala je valjda, i dam joj ja, odem u trgovinu i kad sam izlazila van vidim curu tu kako ide sa kioska i otvara kutiju cigareta, popizdila sam tada i od tada dajem samo starim bakama i nekada ljudima koji su invalidi
__________________ Da se promenim, kazes, tesko je, ko jednom prevari da bude veran kasno je! Evo kajem se i ne bi podnela da desi mi se sve, sve ono sto sam tebi radila! |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,206
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dajete li novac prosjacima? Dajem. Ali mi ide na zivce kada neki ljudi koriste djecu da bi im donjela novac za alkohol ili nesto tako glupo, dode mi da odem u ducan i kupim im hranu, bar tako znam da su ta djeca nesto pojela, a ne da je novac zavrsio u Dalmacijavino.
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Dajete li novac prosjacima? e pa njoj nikad nisam dao ![]() Dajem ako stvarno vidim da je nekom potrebno, to su uglavnom stari i nemoćni te ljudi kojima fali noga, ruka ili su na bilo koji način hendikepirani.
__________________ Drop the Leash! |
| | |
![]() |
| Tagovi: novac prosjacima, prosjaci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:56.

) da djeluju i da svako dobije u tolikoj mjeri da ga se makne sa ulice, opere i nahrani. Jer je apsurdno da se dobiva po zasluzi kad nam početne mogućnosti nisu jednake. Činjenica je da su neki već u startu zakinuti i ne mogu držati korak sa ostalima.