| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Dajete li novac prosjacima? u Znanost forumu; Da je tako lako naći posao, ne bi uopće bilo siromaštva... po tome onda ne bi trebalo davati nikome, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,497
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dajete li novac prosjacima? Da je tako lako naći posao, ne bi uopće bilo siromaštva... po tome onda ne bi trebalo davati nikome, jer bi to bilo najpravednije.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #22 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dajete li novac prosjacima? issssssss, pa ta je poznata diljem hrvatske! ljetos kad sam bio u rijeci uletila nam je u bus i tlačila dok je vozač nije izbacio.. rodica mi je pričala da je za neku siću pokazivala sise koje su joj do koljena! uaaaaaaa!!!inače, kad me ulovi socijaldemokratsko raspoloženje, dijelim siću (a šta drugo student ima.. ) ali svakako, kao što casey kaže, institucije bi trebale imati glavnu ulogu u socijali. država prije svih, naravno. i to ne samo u izbornoj godini. ali i društvene tipa caritas, pa pučke kuhinje. ok, država im donira većinu love i to ne znam kolikose izdvaja pa malo pričam napamet..
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Veteran | Re: Dajete li novac prosjacima? Ja bi joj za to dao i dvije kune, samo da ih spremi nazad ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 389
![]() ![]() ![]() | Re: Dajete li novac prosjacima? Dam ovim klosarima iz parkica jer me strah da mi auto ne izgrebu i tak al ima jedan udi dosadni dado koji bi pratio 10km sad da dobije za pljuge.onima kaj kucaju na auto ne dajem neg eventualno dam starcima ili mamama s djecom. Al ak nesto mrrzim onda su to klinci od 15 16 alternativci koji bez beda zicaju lovu za ribar.njih odjebem bez beda jar ja nisam zicao u njihovim godinama pa nek ne zicaju ni oni. Sad sam se bes vese uzrujao.uff
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,343
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dajete li novac prosjacima? Ima i u Splitu jedna "Daj babi kunu" , ali je ta pocela s "Daj babi pola kune", a sad je vec na "Daj babi 5 kuna"... Mozda je to ista, samo se odselila u Rijeku, bice skupljala lovu za put... ![]()
__________________ Granice ne postoje... izmislio ih je čovjek... |
| | |
| | #30 (permalink) |
| charolastra | Re: Dajete li novac prosjacima? Ja dajem kad mi dođe doma, ne mogu ga odbiti. Inače rijetko dajem po gradu, nekako mi se čini da većina njih ne prosi jer mora nego zbog zarade. Ali ako vidim da je invalid ili tako nešto dam.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: novac prosjacima, prosjaci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:45.

ljetos kad sam bio u rijeci uletila nam je u bus i tlačila dok je vozač nije izbacio.. rodica mi je pričala da je za neku siću pokazivala sise koje su joj do koljena! uaaaaaaa!!!