Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi Dajete li novac prosjacima? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: eva Ima i u Splitu jedna "Daj babi kunu" , ali je ta pocela s "...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-02-07, 00:51   #31 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,919
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Dajete li novac prosjacima?

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Ima i u Splitu jedna "Daj babi kunu" , ali je ta pocela s "Daj babi pola kune", a sad je vec na "Daj babi 5 kuna"...
Mozda je to ista, samo se odselila u Rijeku, bice skupljala lovu za put...
Da, tako je...

Ona šta je govorila "Pita baba po kune... daj babi po kune.."

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-02-07, 00:52   #32 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Godina: 21
Poruka: 1,385
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Meni je Sofija bila legendarna, pokoj joj duši. Ajme šta se "čulo" kad bi ona i sestra bile u blizini

Zadnji Uredio Casey : 09-02-07 u 00:56.
Casey je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-02-07, 00:52   #33 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 27
Poruka: 1,972
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Neptune Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune

jebeš ga...inflacija
Neptune je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-02-07, 00:59   #34 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,284
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Casey Pogledaj Poruke
Meni je Sofija bila legendarna, pokoj joj duši. Ajme, šta se "čulo" kad bi ona i sestra bile u blizini
Sofija mi je jedno 100 puta ispljucala kavu....
Ono sidnem na rivu, cekam dvi ure da mi konobar donese kavu i bas kad mi stavi kavu na stol... eto ti Sofije, i onda bi pocela nesto pricat , a kad bi pricala, pljuvacka bi letila na sve strane... i naravno meni u kavu.
Aj ti popij tu kavu.
Odgovori sa citatom
Star 09-02-07, 01:03   #35 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Poruka: 1,385
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

stvarno su bile legendarni tandem.
Casey je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-02-07, 01:43   #36 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-11-05
Poruka: 390
djubre se izdvaja iz masedjubre se izdvaja iz masedjubre se izdvaja iz mase

ima neki frik kaj po jarunu zica lovu. Biste li mi mogli dati dvije kune,al ima neki sjebani glas i fura tranzistor sa sobom
Odgovori sa citatom
Star 09-02-07, 08:57   #37 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,065
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Ima i u Splitu jedna "Daj babi kunu" , ali je ta pocela s "Daj babi pola kune", a sad je vec na "Daj babi 5 kuna"...
Mozda je to ista, samo se odselila u Rijeku, bice skupljala lovu za put...
riječka Daj Babi Kunu ti je na fuzijinoj slici, pa vidi jel to ona

jao, nisam baš očekivao da će netko izvući tu sliku!

meni se sviđa što sirotinja zbog one naknade na PET ambalažu može zaraditi. i to dobro, ako se potrude. mi smo se, kao potrošači, prvo uzjogunili zbog tih 50 lipa, ali sada kad vidim da nekima dođe kao socijalna pomoć (s tim da je zarade), a nama se ne otkida toliko od usta, nije mi krivo. i sigurno neće biti otpada te vrste jer ekipa sve pokupi.
Odgovori sa citatom
Star 09-02-07, 18:32   #38 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Letipasjegulja

Datum registracije: 02-02-07
Godina: 19
Poruka: 361
Letipasjegulja se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Letipasjegulja Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Letipasjegulja

ima jedan bez nogu i bez obje sake,bude preko puta "katedrale" i nekad na trgu,njemu uvjek dam sve kovanice sto imam...
ili kad doniramo krv,uvjek te bonove za pizzu damo nekom klosaru sto bude tamo
Odgovori sa citatom
Star 12-02-07, 14:47   #39 (permalink)
Kos
Regularni forumas

Datum registracije: 10-12-06
Godina: 23
Poruka: 191
Kos se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kos

dajem samo jednom jedinom, a to je onaj jadan covjek na vukovarskoj, koji prosi na semaforu, a vozi se na skateboardi jer nema noge ....pa onak sjedi na njemu ma uzas... srce me zaboli kad to vidim
Odgovori sa citatom
Star 12-02-07, 15:15   #40 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-12-06
Godina: 19
Poruka: 283
Jimmy se izdvaja iz maseJimmy se izdvaja iz mase

rijetko,a jednom sam na gradskoj tržnici kod mene u Karlovcu vidio babu kako sjedi,prosi, priča na mobitel i ukucava bon
pa je bio jedan stari,prosi i sjedi u invalidskim kolicima,i vidim ga opet za sat vremena diže se i fura kolica
Jimmy je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: novac prosjacima, prosjaci

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:19.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114