| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Dajete li novac prosjacima? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: eva Ima i u Splitu jedna "Daj babi kunu" , ali je ta pocela s "... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dajete li novac prosjacima? Citat:
Ona šta je govorila "Pita baba po kune... daj babi po kune.." ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović | |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,284
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dajete li novac prosjacima? Citat:
Ono sidnem na rivu, cekam dvi ure da mi konobar donese kavu i bas kad mi stavi kavu na stol... eto ti Sofije, i onda bi pocela nesto pricat , a kad bi pricala, pljuvacka bi letila na sve strane... i naravno meni u kavu. Aj ti popij tu kavu. ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. | |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 390
![]() ![]() ![]() | Re: Dajete li novac prosjacima? ima neki frik kaj po jarunu zica lovu. Biste li mi mogli dati dvije kune,al ima neki sjebani glas i fura tranzistor sa sobom
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,065
![]() jao, nisam baš očekivao da će netko izvući tu sliku! ![]() meni se sviđa što sirotinja zbog one naknade na PET ambalažu može zaraditi. i to dobro, ako se potrude. mi smo se, kao potrošači, prvo uzjogunili zbog tih 50 lipa, ali sada kad vidim da nekima dođe kao socijalna pomoć (s tim da je zarade), a nama se ne otkida toliko od usta, nije mi krivo. i sigurno neće biti otpada te vrste jer ekipa sve pokupi.
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Dajete li novac prosjacima? ima jedan bez nogu i bez obje sake,bude preko puta "katedrale" i nekad na trgu,njemu uvjek dam sve kovanice sto imam... ili kad doniramo krv,uvjek te bonove za pizzu damo nekom klosaru sto bude tamo
__________________ |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Dajete li novac prosjacima? dajem samo jednom jedinom, a to je onaj jadan covjek na vukovarskoj, koji prosi na semaforu, a vozi se na skateboardi jer nema noge ....pa onak sjedi na njemu ma uzas... srce me zaboli kad to vidim
__________________ PER ASPERA AD ASTRA |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-12-06 Lokacija: Karlovac Godina: 19
Poruka: 283
![]() ![]() | Re: Dajete li novac prosjacima? rijetko,a jednom sam na gradskoj tržnici kod mene u Karlovcu vidio babu kako sjedi,prosi, priča na mobitel i ukucava bon pa je bio jedan stari,prosi i sjedi u invalidskim kolicima,i vidim ga opet za sat vremena diže se i fura kolica ![]()
__________________ "Riječi su isto kao i gomila ljudi Nije nužno znati za sve Odaberi za sebe samo one prave" |
| | |
![]() |
| Tagovi: novac prosjacima, prosjaci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:19.