Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi Dajete li novac prosjacima? u Znanost forumu; Nedajem... Nemam da dajem...kad budem imao da dajem ozbiljno, davat ću ozbiljno, al ne ljudima na cesti. Puno je ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-02-07, 16:32   #41 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,326
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar
Re: Dajete li novac prosjacima?

Nedajem... Nemam da dajem...kad budem imao da dajem ozbiljno, davat ću ozbiljno, al ne ljudima na cesti. Puno je male djece i ljudi koja nisu u stanju niti izaći iz bolnice ili kreveta, oni su zaslužili pomoć...
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 11:47   #42 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 339
gollum007 se izdvaja iz mase

Dajem kolko imam par kuna neće me spasiti, a nemogu svima dati opet ak ih je više iza uglova odaberem jednog i dam mu jer je tužno i žalosno biti prosjak.
gollum007 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 20:37   #43 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-11-06
Godina: 21
Poruka: 440
Chuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono nešto

Ja im ne dajem ništa, još im uzmem i pobignem, i tako mi uvik triba sitnog za pivu
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 20:55   #44 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Najčešće da.
Klincima gotovo uvijek (osim ako me uhvate kako sjedim na kavi pa mi se ne da dić) kupim neku čokoladicu ili ih odvedem na hamburger.
Ma ja sam osjetljiva na glad i siromaštvo, a pogotovo na klince i ne želim uopće razmišljati treba li stvarno njima novac ili ne.
Živciraju me, ali ne želim da me peče savjest zbog par kuna
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 21:02   #45 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,239
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ja sam isto osjetljiva na to, pogotovo na djecu, prolazim neki dan svojim naseljem ono mali Rom me traži dvije kune (!!!), i dala sam mu 10 kn (jer sam toliko i imala u džepu) i pratila sam ga pogledom i vidjela sam da je otišao u pekaru.
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 21:03   #46 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika Tuzni_djecak

Datum registracije: 27-04-07
Godina: 23
Poruka: 8
Tuzni_djecak se izdvaja iz mase

uvijek dam starijim osobama, malim ciganima baš i ne jer oni daju svojim starijima
Tuzni_djecak je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 21:09   #47 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

A slatkići mali. Nisam neka plačljivica ( naprotiv), ali ne mogu podnijeti vidjeti dijete ( meni je dijete i rom i crnac i bijelac i vanzemajac) da se ne smije od uha do uha.
Čak i da to dijete radi za nekog drugoga, svejedno je bolje dat mu novac jer će ga vjerojatno prebiti ako se vrati bez kune. MA uopće se ni ne predomišljam. Neki daju za cigarete, ja dajem prosjacima. Možda sam looser, ali šta ću
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 22:55   #48 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 18
Poruka: 1,628
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Dam par kuna ak imam uvjek.Recimo kod moje crkve di idem uvjek kod vrata stoji jedna žena s papirom u rukama na kojem piše da ima djete s mrenom na očima i da treba novac za operaciju njoj uvjek dam po par kuna.
Ne dajem onim babama koje hodaju s kikičima na rukama i prose,nego pitam ak hoče da odem s njom u pekaru da joj kupim kruh ak joj je djete gladno,svaka tu ponudu odbije!

Jednom sam baš sjedila na trgu u Maraskinu na kavi kad mi je doletjela neka baba da joj dam za kruh,a meni je poslije škole ostalo pecivo u torbi koje nisam stigla pojesti i bilo je još netaknuto u vrećici!Ja sam joj ponudila to i ona me sam pogledala ko da sam joj majku ubila i otišla za drugi stol!
Odgovori sa citatom
Star 28-04-07, 15:41   #49 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 353
livija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono nešto

Ne dajem svima,dam nešto sitno onima koji su pristojni i ne vuku me za rukav i čupaju mi iz ruke sve što imam!
Odgovori sa citatom
Star 28-04-07, 15:53   #50 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Malim ciganima kupujem sendviče i kolače...pare im ne dam....Starijim ljudima dajem jer znam da ne mogu raditi, a nitko ih ni ne želi zaposliti...Invalidima također dajem, ali ciganki koja navlači 18-ero djece i trudna je----nikad ne dajem!!!! Možda joj dam kondom katkad
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: novac prosjacima, prosjaci

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:45.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111