| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Dajete li novac prosjacima? u Znanost forumu; Nedajem... Nemam da dajem...kad budem imao da dajem ozbiljno, davat ću ozbiljno, al ne ljudima na cesti. Puno je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dajete li novac prosjacima? Nedajem... Nemam da dajem...kad budem imao da dajem ozbiljno, davat ću ozbiljno, al ne ljudima na cesti. Puno je male djece i ljudi koja nisu u stanju niti izaći iz bolnice ili kreveta, oni su zaslužili pomoć...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: greenzagoritis
Poruka: 339
![]() | Re: Dajete li novac prosjacima? Dajem kolko imam par kuna neće me spasiti, a nemogu svima dati opet ak ih je više iza uglova odaberem jednog i dam mu jer je tužno i žalosno biti prosjak. |
| | |
| | #44 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dajete li novac prosjacima? Najčešće da. Klincima gotovo uvijek (osim ako me uhvate kako sjedim na kavi pa mi se ne da dić) kupim neku čokoladicu ili ih odvedem na hamburger. Ma ja sam osjetljiva na glad i siromaštvo, a pogotovo na klince i ne želim uopće razmišljati treba li stvarno njima novac ili ne. Živciraju me, ali ne želim da me peče savjest zbog par kuna |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,239
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dajete li novac prosjacima? Ja sam isto osjetljiva na to, pogotovo na djecu, prolazim neki dan svojim naseljem ono mali Rom me traži dvije kune (!!!), i dala sam mu 10 kn (jer sam toliko i imala u džepu) i pratila sam ga pogledom i vidjela sam da je otišao u pekaru.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #47 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dajete li novac prosjacima? A slatkići mali. Nisam neka plačljivica ( naprotiv), ali ne mogu podnijeti vidjeti dijete ( meni je dijete i rom i crnac i bijelac i vanzemajac) da se ne smije od uha do uha. Čak i da to dijete radi za nekog drugoga, svejedno je bolje dat mu novac jer će ga vjerojatno prebiti ako se vrati bez kune. MA uopće se ni ne predomišljam. Neki daju za cigarete, ja dajem prosjacima. Možda sam looser, ali šta ću ![]() |
| | |
| | #48 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dajete li novac prosjacima? Dam par kuna ak imam uvjek.Recimo kod moje crkve di idem uvjek kod vrata stoji jedna žena s papirom u rukama na kojem piše da ima djete s mrenom na očima i da treba novac za operaciju njoj uvjek dam po par kuna. Ne dajem onim babama koje hodaju s kikičima na rukama i prose,nego pitam ak hoče da odem s njom u pekaru da joj kupim kruh ak joj je djete gladno,svaka tu ponudu odbije! Jednom sam baš sjedila na trgu u Maraskinu na kavi kad mi je doletjela neka baba da joj dam za kruh,a meni je poslije škole ostalo pecivo u torbi koje nisam stigla pojesti i bilo je još netaknuto u vrećici!Ja sam joj ponudila to i ona me sam pogledala ko da sam joj majku ubila i otišla za drugi stol!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: Slavonski Brod,Osijek
Poruka: 353
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dajete li novac prosjacima? Ne dajem svima,dam nešto sitno onima koji su pristojni i ne vuku me za rukav i čupaju mi iz ruke sve što imam!
__________________ life goes around |
| | |
| | #50 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dajete li novac prosjacima? Malim ciganima kupujem sendviče i kolače...pare im ne dam....Starijim ljudima dajem jer znam da ne mogu raditi, a nitko ih ni ne želi zaposliti...Invalidima također dajem, ali ciganki koja navlači 18-ero djece i trudna je----nikad ne dajem!!!! Možda joj dam kondom katkad
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Tagovi: novac prosjacima, prosjaci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:45.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!