| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Dajete li novac prosjacima? u Znanost forumu; romima , misliš.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #53 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-03-07
Poruka: 208
![]() | Re: Dajete li novac prosjacima? Citat:
Slažem se. tako sam vidio tipa kako prosi, umotan u dronjke a nakon kojih 15ak minuta ustaje, baca pokrov i ulazi u lexusa. lol bezobrazluk
__________________ De gustibus non est disputandum | |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: hrvatska Godina: 26
Poruka: 25
![]() | Re: Dajete li novac prosjacima? ne ciganima ,ne djeci cigana jer ta jadna djeca nemaju nista od toga sve to daju starcima koji ce za njih napravit nista .. a vecinom ovisi od situacije do situacije .. mrzim ove kad mi po kaficima dolaze .. |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,366
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dajete li novac prosjacima? Ja nikad ne dajem, ali bas nikad. Jednostavno sam stava da svatko moze raditi kakav god bio. Samo ako to želi. No, kako je lakse i jednostanije setati po cesti i prositi onda imamo to što imamo. I gledam s te strane, ja sam tu kunu zaradio, nitko mi ju nije dao. Pa zasto bi ja to proslijedio nekome kada vec plaćam državu da to uradi umjesto mene. To što je država takva kakva je ne znaci da moram vise davati nego da promjenim onoga tko odlučuje kome se daje od države, a kome ne.
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #60 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Dajete li novac prosjacima? Ja sam davao, ali ne vjerujem više ni onima što nemaju ni ruku, ni nogu. Ponekad to može biti samo optička varka, imam iskustva s takvima. A u Splitu je bila neka baba prije par godina, prosila je kod kazališta, sva zgrbljena, i obučena u crno sa rukom drhtavom i ispruženom naprijed ... A jedne prilike sam ja vidio tu babu kako se odjednom uspravlja, i postaje muškaraca srednjih godina A bila mi je draga jedna baba što je prosila u palači, imala je uvijek istu rečenicu: "Baba moli jednu kunu!", a onda nedugo zatim je promijenula tekst: "Baba moli dvi kune!" .... A doli na kolodvoru je bio jedan stari: "Vaganje, samo jedna kuna ... 'ko se sa mnom slaže, kod mene se važe!" Legenda .... I još jednom oprez, imate doli ovih po kolodvoru koji vas mole kunu dvije da ima fali, jer moraju u Zadar, Imotski i sl ... to su narkomani ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: novac prosjacima, prosjaci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:32.