| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Dajete li novac prosjacima? u Znanost forumu; Gospica Crveno. Semafor, Vukovarska. U sjajnom mercedesu. Stao sam. Pritrčala malena djevočica,4-5 godina. Prljavi dronjci. Lice umiveno. Bakrene ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dajete li novac prosjacima? Gospica Crveno. Semafor, Vukovarska. U sjajnom mercedesu. Stao sam. Pritrčala malena djevočica,4-5 godina. Prljavi dronjci. Lice umiveno. Bakrene oči. Ako postoje anđeli, garant su cigani. Ispružena rukica. Zbunjen, dodam joj sliku gospice. Uzela ju je, da me ne uvrijedi, prijekornog pogleda. Otrčala je do auta iza mene. Stojadin, sav se raspada. Čovjek vadi punu šaku sitniša. Kakav radostan vrisak! S obje ruke je primila milodar. Gospica je pala. U blato, pod točak. Sama, napuštena. Suza na njenom oku. Zeleno,,, |
| | |
| | #62 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Dajete li novac prosjacima? Citat:
| |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 449
![]() | Re: Dajete li novac prosjacima? jos ne, skolujem se...ali starci placaju porez (ovaj je dobar priznajte evo samom sebi )...(nadam se da ga nije bilo vec )
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #66 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Dajete li novac prosjacima? ma ja ne dajem... jednom sam prošao pored jedne prosjakinje i nakon 100m reko idem se vratit i dat još nešto para i kad sam se vratio nije je više bilo, jebiga.... ali najjači su mi oni kao daj mi para bog će ti platit ili slično...nek tebi onda plati, šta mene žicaš... (kolko god ovo nekima glupo zvučalo...)
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! |
| | |
| | #69 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,702
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dajete li novac prosjacima? dam kad imam,nisu pare sve na svitu...veseli me smjesak na licu te osobe makar je i lazan ..
__________________ "Neke dane ili poslijepodneva uopce nismo ovdje,a u zadnje vrijeme Mi smo ovdje non-stop,osim kad smo,negdje drugdje,ali i onda bi trebali biti ovdje." A DIFESA DELLA NOSTRA FEDE... |
| | |
| | #70 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-11-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 218
![]() | Re: Dajete li novac prosjacima? nedajem...i savjetujem da nedajete jer sam sasvim slucajno vidila di zena koja je sjedila na mostu i glumila da nema nogu za kamuflazu kao sjela u invalidska kolica da bi za deset minuta dosla do kombija normalno izasla iz kolica i sila u kombi a u kombiju je bilo negdi desetak ljudi...i bija je jedan lik sto stalno prosi...tako da
__________________ yo ho, all together hoist the colours high. Heave ho, thieves and beggars Never shall we die |
| | |
![]() |
| Tagovi: novac prosjacima, prosjaci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:50.

Svi smo mi MASS SARR

priznajte
)...(nadam se da ga nije bilo vec
- NOVI DOKAZ ISPLATE!