| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Dajete li novac prosjacima? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: toy_doll nedajem...i savjetujem da nedajete jer sam sasvim slucajno vidila di zena koja je sjedila na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) | |
| Sport | Re: Dajete li novac prosjacima? Citat:
__________________ Take this life, i'm right here Stay a while and breathe me in | |
| | |
| | #72 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-07 Lokacija: Woodstock Godina: 28
Poruka: 559
![]() ![]() | Re: Dajete li novac prosjacima? Citat:
__________________ I zlatni kavez je samo zatvor! | |
| | |
| | #73 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-08-07
Poruka: 296
![]() | Re: Dajete li novac prosjacima? Da,uvijek dam. Zapravo,što meni znači ako oni lažu? Za pet kuna neće svijet propast,a ako to nekaome predstavlja zadovoljstvo ja tu ništa ne mogu.
__________________ Sad tek vidimo da je Orwell bio optimist. |
| | |
| | #74 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 739
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dajete li novac prosjacima? Kad imam dajem,ali mi je krivo ako tih par kuna sto sam dao ode u krive ruke (prevarantima) a ne onima koji stvarno trebaju.Meni tih par kuna ne znaci previse a mozda nekome pomogne bar za malo.
__________________ Ja sam rodjen namrgodjen |
| | |
| | #75 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dajete li novac prosjacima? dam, a sad šta će on s njim radit to nije moja stvar, a i za par kuna neću propast, pogotovo mi je žao kad vidim djecu da prose ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #76 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Godina: 21
Poruka: 476
![]() | Re: Dajete li novac prosjacima? Citat:
.
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... | |
| | |
| | #77 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dajete li novac prosjacima? Svrha je da možeš nekom pomoći, iako ne možeš ti znat šta će on napraviti sa tim parama, nekome će par kuna puno značit
| |
| | |
| | #78 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Godina: 21
Poruka: 476
![]() | Re: Dajete li novac prosjacima? pomoći će mu u tome da će si kupiti vodku moskvu i urokat će se pa će mu bit super? ![]()
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... |
| | |
| | #79 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dajete li novac prosjacima? To je njegova stvar, al ne mora značit da će svaki to napravit, neko će si stvarno kupit nešto za jest, a ja neću propast za par kuna, al isto tako tebi niko neće ništa reći ako ti ne daš, to je tvoja stvar ![]()
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: novac prosjacima, prosjaci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:45.

.