| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Dajete li novac prosjacima? u Znanost forumu; pa onda radije daj nekom za kojeg znaš da je u potrebi..nećeš propast al bar ćeš znat kome si ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Godina: 21
Poruka: 476
![]() | Re: Dajete li novac prosjacima? pa onda radije daj nekom za kojeg znaš da je u potrebi..nećeš propast al bar ćeš znat kome si dao...
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... |
| | |
| | #82 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dajete li novac prosjacima? A mislim sve to stoji i sve je stvar od osobe do osobe
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #85 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Dajete li novac prosjacima? pa da..al nikad neznash..recimo ovi cigici..dash im pa kupe cigarete..zato bolje imati uz sebe neko pecivo cokoladu ili neshto i to im dati..kruha
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #86 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Godina: 21
Poruka: 476
![]() | Re: Dajete li novac prosjacima? Citat:
![]()
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... | |
| | |
| | #88 (permalink) |
| Starter | Re: Dajete li novac prosjacima? ne dajem prosjacima, jer danas nemožeš više znat tko prosi, a tko glumi. jednom sam osobno doživio situaciju kad je jedan prosio za kruh. Veli moj frend njemu "majstore, ajde samnom u trgovinu tu preko, pa ti ja kupim kruh" a ovaj odma - "e nemože!" ![]() radije ostavim konobaru tih par kuna |
| | |
| | #89 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Dajete li novac prosjacima? dajem tu i tamo... ja neču propast za koju kn a on che ipak 'preživjet' i boli me k ak mu samo treba da se ubije u alkoholu... cjenim iskrenost ![]()
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #90 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-01-08 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 643
![]() ![]() | Re: Dajete li novac prosjacima? ne dajem. prije jesam, al sad nema šanse. slično kao i u gore navedenom primjeru, hodam s 2 kifle ulicom i zatekne me neka baba i moli pare za kruh. ja joj nudim kiflu (perverznjaci) a ona kaže "ne, samo pare." sad su i izbirljivi postali. ne volim da ljudi koji nisu uspjeli u životu svojim ponašanjem drugima to nabijaju na nos. |
| | |
![]() |
| Tagovi: novac prosjacima, prosjaci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:38.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.