Stranica 13 od 13 PrvoPrvo ... 38910111213
Pokazujem rezultate 121 do 127 od 127

Demokracija u islamskim državama

Raspravljate o temi Demokracija u islamskim državama u Društvena forumu, dio Znanost foruma; Razumijem ja to sve, ali što ćeš. Tužit ih velikom bratu? I tko je onda taj veliki brat u cijeloj ...

Frozen sunflower Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Re: Demokracija u islamskim državama

Razumijem ja to sve, ali što ćeš. Tužit ih velikom bratu? I tko je onda taj veliki brat u cijeloj priči?
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

To uopće nije bitno tko je "veliki brat". Bilo tko. Tko god hoće neka bude "veliki brat".

Jer, alternativa je da nitko ne reagira - a ta alternativa je gora nego da reagira bilo tko.

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika Savana
    Datum registracije
    29-07-08
    Starost
    60
    Poruka
    2,006
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
    "zaštite kulturoloških i vjerskih posebnosti" krše najosnovnija ljudska prava, to je - opet - samo i jedino tvoj problem.
    Zamena teza. To je tvoj problem a iz mojih postova se da zaključiti samo to da insistiram na njihovoj posebnosti i protiv sam bilo kakvih uplitanja te nametanja navodno univerzalnih ljudskih prava kojih se ne pridržava ni onaj koji ih propagira ili pak silom natura.

Demokratija se ne natura palicom, bombama ili bilo kakvim drugim nasilnim metodama.
    Zadnji Uredio Savana : 14-01-10 u 14:35 Razlog: dodatak
    Nikada nisam volio matematiku. Nekada je to bio čisto spontani osjećaj, a danas znam da je to zbog toga što je okrutna. Malo, malo, pa me vrati u stvarnost.

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

Ljudska prava nisu "navodno" univerzalna. Ona jesu univerzalna, i pripadaju svakom ljudskom biću od momenta kada se rode.

Žena ima pravo na slobodno kretanje. Žena ima pravo birat svog seksualnog i životnog partnera. Žena ima pravo odjenut se kako god želi. Žena ima pravo zaštitit se od fizičkog napada.

I to pravo svaka žena ima u svakoj državi, svakom društvu, svakoj sredini. UVIJEK.

Datum registracije
    29-07-08
    Starost
    60
    Poruka
    2,006
    Liked
    1 times

Kad bi kojim slučajem imao advokatsku kancelariju u nekoj islamskoj zemlji ne bi zaradio ni za vodu. Još bi zaglavio i zatvor. Ipak se ti drži kopna. Sigurnije je i bezbolnije.
    Nikada nisam volio matematiku. Nekada je to bio čisto spontani osjećaj, a danas znam da je to zbog toga što je okrutna. Malo, malo, pa me vrati u stvarnost.

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

Kakva voda? Kakvo kopno? O čemu ti to?

Opet neki "aforizmi"...

Datum registracije
    29-07-08
    Starost
    60
    Poruka
    2,006
    Liked
    1 times

Pre bih rekao da je u pitanju metafora.

Stranica 13 od 13 PrvoPrvo ... 38910111213

Lajkaj nas na Facebooku