Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi Demokracija u islamskim državama u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: ševa /cut Da to je poanta trećeg odgovora u mom prethodnom postu... Jedno je što mi mislimo, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-12-07, 20:39   #51 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 23
Poruka: 4,777
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan
Re: Demokracija u islamskim državama

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
/cut
Da to je poanta trećeg odgovora u mom prethodnom postu... Jedno je što mi mislimo, drogo je što bi oni htjeli, željeli, mogli ili bili sposobni percipirati kao ljudsku slobodu, s obzirom, na tradiciju, odgoj i okruženje. Stoga je upravo zahtjevanje ukidanja ili zabrana takvog društva i odgoja kršenje ljudskih prava. rep+
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-12-07, 20:59   #52 (permalink)
o®iđiđi

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,399
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

idealno bi bilo kada bi čitav svijet prihvatio koncept univerzalnih ljudskih prava. pa samoj europi su trebale stoljeća ratova i klanja oko svih mogućih ljudskih različitosti da bi se dosegao današnji standard, i ovakav nesavršen kakav jest (već spomenute presude ratnim zločincima).

naravno, živi je horor da se u iranu homoseksualci vješaju (iako ahmadinedžad tvrdi da ih u iranu nema, no oni se u iranu vješaju premda ih nema ). tamo jednostavno ne postoji sustav zaštite onih koji nemaju moć u društvu.

pojedinac je apsolutno nemoćan da promijeni svoju sudbinu. i zato je postojanje demokracije u takvim sustavima nemoguće.
Star 12-12-07, 21:08   #53 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 22
Poruka: 451
skin2yard je zabranio reputaciju

meni se cini da ti ljudi ni ne zele drukcije...mislim, mozes ubiti koju stotinu pedera, ali sigurno nemozes pobiti cijelo stanovnistvo ako se usprostavi i kaze dosta
Odgovori sa citatom
Star 12-12-07, 21:34   #54 (permalink)
Kiss my ass

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,840
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Vex Pogledaj Poruke
A čuj mogla bi se i ti odlučiti, zaslužuju li homoskesualni parovi pravo na brak ili ne?
Ti si nešto opasno zapeo za te homoseksualce, da ti nisi možda Hrvoje

Nemaju pravo pošto krši opće prirodni poredak (ne mogu imati djecu nikako) tako jedna zajednica.
I to je amen. Točka. Finito. Kraj. The End. Ende...

Citat:
Jer si ovdje lijepo nasrala o ljudskim pravima i kršenjima istih.
Vex, a ti bi mogao pripaziti na riječnik.
Toliko o kulturi.

Citat:
U jednoj lijepoj temi si rekla, da žene u crkvi imaju ista prava, samo drukčije uloge (iako po meni nemaju jer nemogu voditi misu)
Učini nešto protiv toga, a kaj da ti velim?!

Citat:
Dal ta tvoja konstatacija vrijedi i ovdje?
Ako je netko feministica onda sam to ja, i ta prava vrijede svugdje.
Odgovori sa citatom
Star 12-12-07, 21:36   #55 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 23
Poruka: 4,777
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Vex, a ti bi mogao pripaziti na riječnik.
Mogla bi kao moderatorica isto reći i damfisku, očito ovdje braniš samo sebe, dok oni koji ti po stavovima odgovaraju dobivaju rep+, toliko o poštenju... Smješna si...
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-12-07, 22:27   #56 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 22
Poruka: 451
skin2yard je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Mogla bi kao moderatorica isto reći i damfisku, očito ovdje braniš samo sebe, dok oni koji ti po stavovima odgovaraju dobivaju rep+, toliko o poštenju... Smješna si...
SVAKA CAST!

meni samo nije jasno kako ne razumijete?!

covjek nije ni rekao da se slaze da se silovana zenska optuzi zato sto je silovana...covjek je covjece sto puta sa sto primjera i sa cinjenicama objasnio da zenska nije kaznjena zato sto je silovana...nego zato sto nije prekrila lice, sto je kod njih protuzakonito...jos je bila s ljubavnikom...ja sam mislio da se kod njih za prevaru dobiva smrtna...

evo nadograditi cu se na primjer sa zakonom o alkoholu kod nas...ako ti imas 0.1 promil alkohola, lik se zabije u tebe i on je kriv...ti ces takoder odgovarati zato sto zakon kaze 0.0...nije posteno, ali takav je zakon kod nas

mislim neznam zasto uopce jos raspravljate kad je aris u pravu, mislite mozgom a ne guzicom...

nitko ne kaze da je to uredu, ali kod njih je takav zakon i gotovo, nemamo sta raspravljati
Odgovori sa citatom
Star 12-12-07, 22:29   #57 (permalink)
o®iđiđi

ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Nemaju pravo pošto krši opće prirodni poredak

tooo! mračnjaštvo! idemo nazad u srednji vijek ili u hrvatski sabor gdje zastupnice HDZ-a govore o heteroseksualnom svemiru.

Citat:
(ne mogu imati djecu nikako) tako jedna zajednica.
I to je amen. Točka. Finito. Kraj. The End. Ende...
zar se onda i parovi gdje je jedan od partnera neplodan ne bi smjeli vjenčati?
Star 12-12-07, 23:07   #58 (permalink)
Kiss my ass

teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:

tooo! mračnjaštvo! idemo nazad u srednji vijek ili u hrvatski sabor gdje zastupnice HDZ-a govore o heteroseksualnom svemiru.
Da

A država nek im da što žele, Crkva im neće nikada dati stoga ohebitis

Citat:
zar se onda i parovi gdje je jedan od partnera neplodan ne bi smjeli vjenčati?
Vjerovao ili ne, ali po kanonskom pravu ukoliko to jedan od supružnika nije znao kada je stupio u bračnu zajednicu (znači da je drugi neplodan) onda može dobiti anulaciju braka.

A za državna prava obratite se Damfisku ili Marinku. Nisam pravnik.

Moje osobno mišljenje je slično onome u kanonskom. Zašto? Eto, takvo je.

Objašnjenje i ako je primitivno ne zanima me. Ja u tom pogledu ne želim biti liberalna. Demokracija : onajsmajlićkajseruga
Odgovori sa citatom
Star 12-12-07, 23:14   #59 (permalink)
o®iđiđi

Citat:
Da

A država nek im da što žele, Crkva im neće nikada dati stoga ohebitis

Citat:
Vjerovao ili ne, ali po kanonskom pravu ukoliko to jedan od supružnika nije znao kada je stupio u bračnu zajednicu (znači da je drugi neplodan) onda može dobiti anulaciju braka.
a kome ću vjerovati ako ne tebi..

ali tko želi crkveni brak još, tri za groš..

Citat:
A za državna prava obratite se Damfisku ili Marinku. Nisam pravnik.

Moje osobno mišljenje je slično onome u kanonskom. Zašto? Eto, takvo je.

Objašnjenje i ako je primitivno ne zanima me. Ja u tom pogledu ne želim biti liberalna. Demokracija : onajsmajlićkajseruga
ma sve pet.. pa različitost mišljenja je produktivna. eto, inspirirala si me za novi potpis.
Star 12-12-07, 23:17   #60 (permalink)
Kiss my ass

Citat:
ali tko želi crkveni brak još, tri za groš..
Dosta njih vjerovao ili ne.

Citat:
ma sve pet.. pa različitost mišljenja je produktivna. eto, inspirirala si me za novi potpis.
Ako je to tvoj novi potpis onda thanks
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:41.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114