| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Demokracija u islamskim državama u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: ševa /cut Da to je poanta trećeg odgovora u mom prethodnom postu... Jedno je što mi mislimo, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Demokracija u islamskim državama Da to je poanta trećeg odgovora u mom prethodnom postu... Jedno je što mi mislimo, drogo je što bi oni htjeli, željeli, mogli ili bili sposobni percipirati kao ljudsku slobodu, s obzirom, na tradiciju, odgoj i okruženje. Stoga je upravo zahtjevanje ukidanja ili zabrana takvog društva i odgoja kršenje ljudskih prava. rep+
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #52 (permalink) |
| o®iđiđi Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Demokracija u islamskim državama idealno bi bilo kada bi čitav svijet prihvatio koncept univerzalnih ljudskih prava. pa samoj europi su trebale stoljeća ratova i klanja oko svih mogućih ljudskih različitosti da bi se dosegao današnji standard, i ovakav nesavršen kakav jest (već spomenute presude ratnim zločincima). naravno, živi je horor da se u iranu homoseksualci vješaju (iako ahmadinedžad tvrdi da ih u iranu nema, no oni se u iranu vješaju premda ih nema ). tamo jednostavno ne postoji sustav zaštite onih koji nemaju moć u društvu.pojedinac je apsolutno nemoćan da promijeni svoju sudbinu. i zato je postojanje demokracije u takvim sustavima nemoguće.
__________________ |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 451
![]() | Re: Demokracija u islamskim državama meni se cini da ti ljudi ni ne zele drukcije...mislim, mozes ubiti koju stotinu pedera, ali sigurno nemozes pobiti cijelo stanovnistvo ako se usprostavi i kaze dosta
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #54 (permalink) | ||
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,840
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Demokracija u islamskim državama Citat:
![]() Nemaju pravo pošto krši opće prirodni poredak (ne mogu imati djecu nikako) tako jedna zajednica. I to je amen. Točka. Finito. Kraj. The End. Ende... Vex, a ti bi mogao pripaziti na riječnik. Toliko o kulturi. Citat:
Ako je netko feministica onda sam to ja, i ta prava vrijede svugdje.
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon | ||
| | |
| | #55 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Demokracija u islamskim državama Mogla bi kao moderatorica isto reći i damfisku, očito ovdje braniš samo sebe, dok oni koji ti po stavovima odgovaraju dobivaju rep+, toliko o poštenju... Smješna si...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 451
![]() | Re: Demokracija u islamskim državama Citat:
![]() meni samo nije jasno kako ne razumijete?! covjek nije ni rekao da se slaze da se silovana zenska optuzi zato sto je silovana...covjek je covjece sto puta sa sto primjera i sa cinjenicama objasnio da zenska nije kaznjena zato sto je silovana...nego zato sto nije prekrila lice, sto je kod njih protuzakonito...jos je bila s ljubavnikom...ja sam mislio da se kod njih za prevaru dobiva smrtna... evo nadograditi cu se na primjer sa zakonom o alkoholu kod nas...ako ti imas 0.1 promil alkohola, lik se zabije u tebe i on je kriv...ti ces takoder odgovarati zato sto zakon kaze 0.0...nije posteno, ali takav je zakon kod nas mislim neznam zasto uopce jos raspravljate kad je aris u pravu, mislite mozgom a ne guzicom... nitko ne kaze da je to uredu, ali kod njih je takav zakon i gotovo, nemamo sta raspravljati
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). | |
| | |
| | #57 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Demokracija u islamskim državama ![]() tooo! mračnjaštvo! idemo nazad u srednji vijek ili u hrvatski sabor gdje zastupnice HDZ-a govore o heteroseksualnom svemiru. ![]() Citat:
![]()
__________________ | |
| | |
| | #58 (permalink) | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Demokracija u islamskim državama Citat:
![]() A država nek im da što žele, Crkva im neće nikada dati stoga ohebitis ![]() Citat:
A za državna prava obratite se Damfisku ili Marinku. Nisam pravnik. Moje osobno mišljenje je slično onome u kanonskom. Zašto? Eto, takvo je. Objašnjenje i ako je primitivno ne zanima me. Ja u tom pogledu ne želim biti liberalna. Demokracija : onajsmajlićkajseruga
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon | ||
| | |
| | #59 (permalink) | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Demokracija u islamskim državama ![]() Citat:
ali tko želi crkveni brak još, tri za groš.. ![]() Citat:
![]()
__________________ | ||
| | |
| | #60 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Demokracija u islamskim državama Dosta njih vjerovao ili ne. ![]() Citat:
![]()
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:41.

). tamo jednostavno ne postoji sustav zaštite onih koji nemaju moć u društvu.