| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Dobrota- što znači biti dobar ? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: lamborghini Dobar znači biti kad si prema svima dobar a prema sebi loš, a ovi prema kojima ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: ...Novi Sad... Godina: 23
Poruka: 4,497
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dobrota- što znači biti dobar ? Ne, to znači da je takav čovek kreten.... i ništa više.
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #32 (permalink) |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dobrota- što znači biti dobar ? Što je uopće "biti dobar" prema drugima? Ja sam uvijek vjerovala da sam dobra prema drugima ako ima kažem iskreno nešto, tipa :"taj dečko nije za tebe, kreten je" I onda se naljute, ja ispadnem kreten i tako...
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: ...Novi Sad... Godina: 23
Poruka: 4,497
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dobrota- što znači biti dobar ? Ako ti je veoma bliska osoba nema razloga da se ljuti jer joj ti želiš dobro. Po meni čovek ne može biti dobar ako čini nekome (pa makar i neprijatelju) zlo.
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-10-08 Lokacija: beograd
Poruka: 217
![]() ![]() | Re: Dobrota- što znači biti dobar ? Znači biti budala, dobar i lud su braća. ![]()
__________________ hteli bi ste da znate jesu li inteligentni muškarci dobri muževi? ali draga gospođo inteligentni muškarci se uopšte ne žene. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:44.