| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Donirati svoje organe nakon smrti? u Znanost forumu; Mislim da sam pogodila temu, ak ne zaljepite di treba! Ja sam za darivanje, ionako kad umrem nisu mi viš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 30
Poruka: 735
![]() ![]() | Donirati svoje organe nakon smrti? Mislim da sam pogodila temu, ak ne zaljepite di treba! Ja sam za darivanje, ionako kad umrem nisu mi više potrebni. Možda time i spasim nečiji život! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: Donirati svoje organe nakon smrti? Ja isto nemam ništa protiv ako time mogu pomoći i spasiti nečiji život !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Donirati svoje organe nakon smrti? koji si to organ dobio? ja sam isto za, mada sumnjam da mogu ikome pomoci...
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Donirati svoje organe nakon smrti? pa to moje je sve u neredu.. samo bi covjeku produzio muke na jos par mjeseci.
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Donirati svoje organe nakon smrti? Citat:
Zadnji Uredio Gogy : 24-04-06 u 19:06. | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,331
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Donirati svoje organe nakon smrti? Sve je to ljepo, krasno i bajno, ali ne privlači me seoba organa nakon smrti
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Donirati svoje organe nakon smrti? Citat:
![]() | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Semi Profesional Go-Kart Racer | Re: Donirati svoje organe nakon smrti? Citat:
Btw, ja sam isto za donaciju.
__________________ Zadnji Uredio Servant : Jučer popodne. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: donirati, nakon, organe, smrti, svoje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:32.