Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi Donirati svoje organe nakon smrti? u Znanost forumu; donacija naravno. imam i onu donnorsku iskaznicu, mrdnuo dupetom i napravio, zlu ne trebalo....

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-04-06, 19:27   #11 (permalink)
-PIMPTATICA-

Datum registracije: 01-05-04
Godina: 21
Poruka: 1,664
k-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku k-fLiP
Re: Donirati svoje organe nakon smrti?

donacija naravno. imam i onu donnorsku iskaznicu, mrdnuo dupetom i napravio, zlu ne trebalo.
Odgovori sa citatom
Star 24-04-06, 19:28   #12 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

Citat:
Pravi autor: Servant
a to da li znas ili ne znas za sebe, to je vec druga tema...
Dobro to nije ni bitno... krivo sam se izrazio. Evo ovako ćemo reći: Ne trebaju ti više

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-04-06, 19:36   #13 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 07-04-06
Godina: 30
Poruka: 735
saan se izdvaja iz masesaan se izdvaja iz mase

Al svako ima svoje mišljenje i stajalište. I ja sam bila u situaciji kada je nekom mom dragom i bliskom trebao organ, nije ga dobio.....na vrijeme.
Al ne znam zašt je to kod nas ko tabu tema ili još bolje senzacionalistička tema koja se povlači po novinama....Dobio sam ne znam šta od ubojice...ma budi sretan da si dobio i živi dalje.
Odgovori sa citatom
Star 24-04-06, 19:41   #14 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

Citat:
Pravi autor: saan
Dobio sam ne znam šta od ubojice...ma budi sretan da si dobio i živi dalje.
Nek je od bilo koga... bitno da je zdravo.

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-04-06, 19:48   #15 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,611
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

trebalo bi vise osvjestiti ljude kad je donacija u pitanju!jer su ljudi previse konzervativni,primitivni i praznovjerni!!!
zasto izgubiti dva zivota ako se jedan moze spasiti??
ljudi cekaju organe,mjesecima,neki i godinama i tek ako imaju srece dobiju organ na vrijeme i to sve zbog ljudskog egoizma i primitivizma!!!
Odgovori sa citatom
Star 24-04-06, 20:55   #16 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 14-02-06
Godina: 45
Poruka: 800
MATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku MATILDA

Ja i suprug smo prije 15 godina izvadili donatorske kartice. Po ondašnjem zakonu organi se nisu smjeli koristiti ako netko od nasljednika to nije odobrio. Organi su često propadali prije nego što se dobilo odobrenje. Dio ljudi u koje se i mi brojimo je napisao izjavu u kojoj u slučaju kliničke smrti darujemo svoje organe.
Zašto se ova tema nalazi u zdravlju i kozmetici, a ne u politici, jer je to politički problem, bar je takav bio od kad smo osnovali svoju državu. Prvobitni zakon je prošle godine izmjenjen pa sada morate dati izjavu, samo ako ne želite dati organe, ali je još uvjek dozvoljeno nasljednicima ili skrbnicima da to zabrane.
Odgovori sa citatom
Star 24-04-06, 21:04   #17 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,691
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

ja bi dao svoje organe, kaj će mi
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-06, 21:22   #18 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,222
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Definitivno za doniranje. Ako dajem krv, zašto ne i organe. Ako mogu pomoć bilo kome na bilo koji način - svakako
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-06, 21:32   #19 (permalink)
side scrolling arcade action gamer

Datum registracije: 05-11-05
Poruka: 4,917
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Koji smo mi Hrvati altruisti.
Odgovori sa citatom
Star 24-04-06, 21:37   #20 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Ja bih bez imalo premišljanja donirala svoje organe...već dugo imam želju izvaditi donorsku karticu, ali nikako da uspijem to napraviti...uostalom, ionako moji najbliži znaju da to želim pa ne bi bilo problema sa doniranjem ni da je nemam...
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: donirati, nakon, organe, smrti, svoje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:01.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111