| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Donirati svoje organe nakon smrti? u Znanost forumu; donacija naravno. imam i onu donnorsku iskaznicu, mrdnuo dupetom i napravio, zlu ne trebalo.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Donirati svoje organe nakon smrti? Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 30
Poruka: 735
![]() ![]() | Re: Donirati svoje organe nakon smrti? Al svako ima svoje mišljenje i stajalište. I ja sam bila u situaciji kada je nekom mom dragom i bliskom trebao organ, nije ga dobio.....na vrijeme. Al ne znam zašt je to kod nas ko tabu tema ili još bolje senzacionalistička tema koja se povlači po novinama....Dobio sam ne znam šta od ubojice...ma budi sretan da si dobio i živi dalje.
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Donirati svoje organe nakon smrti? Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Celebrity | Re: Donirati svoje organe nakon smrti? trebalo bi vise osvjestiti ljude kad je donacija u pitanju!jer su ljudi previse konzervativni,primitivni i praznovjerni!!! zasto izgubiti dva zivota ako se jedan moze spasiti?? ljudi cekaju organe,mjesecima,neki i godinama i tek ako imaju srece dobiju organ na vrijeme i to sve zbog ljudskog egoizma i primitivizma!!! ![]()
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Donirati svoje organe nakon smrti? Ja i suprug smo prije 15 godina izvadili donatorske kartice. Po ondašnjem zakonu organi se nisu smjeli koristiti ako netko od nasljednika to nije odobrio. Organi su često propadali prije nego što se dobilo odobrenje. Dio ljudi u koje se i mi brojimo je napisao izjavu u kojoj u slučaju kliničke smrti darujemo svoje organe. Zašto se ova tema nalazi u zdravlju i kozmetici, a ne u politici, jer je to politički problem, bar je takav bio od kad smo osnovali svoju državu. Prvobitni zakon je prošle godine izmjenjen pa sada morate dati izjavu, samo ako ne želite dati organe, ali je još uvjek dozvoljeno nasljednicima ili skrbnicima da to zabrane. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Donirati svoje organe nakon smrti? Ja bih bez imalo premišljanja donirala svoje organe...već dugo imam želju izvaditi donorsku karticu, ali nikako da uspijem to napraviti...uostalom, ionako moji najbliži znaju da to želim pa ne bi bilo problema sa doniranjem ni da je nemam... |
| | |
![]() |
| Tagovi: donirati, nakon, organe, smrti, svoje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:01.

---ex moderator---