Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi Donirati svoje organe nakon smrti? u Znanost forumu; Moja malenkost već dulje vrijeme ima donorsku karticu. Za eowyn i ostale koji ne znaju kako doći do nje evo ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-04-06, 21:43   #21 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-07-05
Poruka: 402
Lega ima ono neštoLega ima ono neštoLega ima ono neštoLega ima ono neštoLega ima ono neštoLega ima ono nešto
Re: Donirati svoje organe nakon smrti?

Moja malenkost već dulje vrijeme ima donorsku karticu.
Za eowyn i ostale koji ne znaju kako doći do nje evo rješenja.
Jednostavno pošaljete mail sa svojim podacima na adresu koju možete naći ovdje i oni vam ju pošalju poštom
Lega je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-04-06, 21:44   #22 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 14-02-06
Godina: 45
Poruka: 800
MATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku MATILDA

Citat:
Pravi autor: eowyn
Ja bih bez imalo premišljanja donirala svoje organe...već dugo imam želju izvaditi donorsku karticu, ali nikako da uspijem to napraviti...uostalom, ionako moji najbliži znaju da to želim pa ne bi bilo problema sa doniranjem ni da je nemam...
Tu griješiš. Ne vjerujem da bi tvoji roditelji to eventualno odbili, ali često se događalo da organi propadnu prije nego što roditelji to odbre.
Ali koliko znam donatorske kartice više nisu potrebne.
Ma sad sam sama sebe bacila u bed jer sam počela razmišljati o svojoj djeci.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-04-06, 21:46   #23 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Ja sam se mislila da se mora javiti svojoj doktorici i s njom to dogovoriti Barem tako piše po svim liječničkim ambulantama Hajde da i ja napokon to riješim
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-06, 21:49   #24 (permalink)
-PIMPTATICA-

Datum registracije: 01-05-04
Godina: 21
Poruka: 1,664
k-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku k-fLiP

ja sam je uzeo kad sam davao krv.
Odgovori sa citatom
Star 24-04-06, 22:14   #25 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 15-04-06
Godina: 29
Poruka: 352
Kezo se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Gogy
Koji k**** ti pričaš? Kako produžavanje muka jesi ti normalan??? Recimo srce doniraš... možeš spasit život čovjeku. Naravno ako ne umreš od starosti.... ako da onda ne vrijedi srce ja mislim. Bubrezi su ti vjerojatno u redu... Jetra vjerojatno nije ali nema veze ima drugih organa

Mislim da nisi potpuno u pravu.Pa nemre stari deda darovat "zahrđane" organe,vjerojatno postoji neka dobna granica do koje su organi iskoristivi.

A kaj se tiče donacije ja sam za,samo cepaj kaj ti treba
Kezo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-04-06, 22:49   #26 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,088
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

ja bi radije curama dao svoj ORGAN za života,ako hoće baš,može i nakon smrti,al mi je to nekak fuj,to nekrofilija...

The things inside without a care

And the dirt still stains me

So wash me, 'till I'm clean...
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-05-06, 13:51   #27 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 05-02-06
Godina: 34
Poruka: 540
sven0429 se izdvaja iz masesven0429 se izdvaja iz mase

Imate sve od doniranju na stranicama HDM Hrvatske donorske mreže, ima i pristupnica ali debilima nešt ne štima sa tom stranicom. Ja sam desetak puta pokušavao poslat svoje podatke al nejde. Nemreš bolivit.
sven0429 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-05-06, 19:47   #28 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-01-06
Godina: 18
Poruka: 157
Valentino se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Valentino Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Valentino

Ja bii isto htjro darivat organe nakon smrti ali.... nisam baš upućen previš u to tako da.........
"(@)'(@)****|(@)*(@)***(@)
Valentino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-05-06, 19:48   #29 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,950
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

nedam, ne dam, n e d a m
Odgovori sa citatom
Star 05-05-06, 08:33   #30 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 05-02-06
Godina: 34
Poruka: 540
sven0429 se izdvaja iz masesven0429 se izdvaja iz mase

sve možete pročitat na stranicama HDM (hrvatske donorske mreže), pa ko voli...
sven0429 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: donirati, nakon, organe, smrti, svoje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:59.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108