| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Donirati svoje organe nakon smrti? u Znanost forumu; Baš se sada sjetih Dalijevog tatooa. Vlasnik je za života prodao svoju kožu s leđa. Koža je poslije ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 15-05-06
Poruka: 23
![]() | Re: Donirati svoje organe nakon smrti? Citat:
Kad bih ja trebala odlucivati za nekoga, onda bih definitivno cekala da doktor potpise smrtnu dijagonozu, pa tek onda pocela dogovor o organima. Vidis tu ima problem 22, naime: lakse je zamrznuti srce koje jos kuca, nego ono koje je prestalo kucati, koje je mrtvo. Ja se nikako ne bih slozila da itko dira tijelo mojeg rodjaka, ili prijatelja dok jos ima zivota u njemu/njoj. Nadam se da bi i moji rodjaci isto tako zakljucili i o meni.
__________________ Majka Bozja u Fatimi, i Akiti: Molite krunicu svaki dan | |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 03-01-07
Poruka: 54
![]() | Re: Donirati svoje organe nakon smrti? Citat:
![]() | |
| | |
| | #46 (permalink) |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,515
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Donirati svoje organe nakon smrti? kada umrem meni organi vise ne trebaju, ako mogu pomoci neka pomognu (premda za jetru ne bi mi ni kune dali ![]() )...ionako mi je zelja biti kremirana, ne bi voljela da me pod zemlju trpaju![]()
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
| | #49 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,671
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Donirati svoje organe nakon smrti? Donirala bih organe......čak i živa (npr. bubreg..) a kako ne bi i mrtva......
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #50 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,690
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Donirati svoje organe nakon smrti? Meni poslije smrti ne trebaju,i rekla sam da ču donirat sve organe osim očiju,neznam zašto al nekako oči nebi dala da mi vade makar su iz mrtvog tjela.Sve drugo nek podjele! ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
![]() |
| Tagovi: donirati, nakon, organe, smrti, svoje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:21.

Svi smo mi MASS SARR

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!