Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi Donirati svoje organe nakon smrti? u Znanost forumu; Baš se sada sjetih Dalijevog tatooa. Vlasnik je za života prodao svoju kožu s leđa. Koža je poslije ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-05-06, 02:16   #41 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,418
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow
Re: Donirati svoje organe nakon smrti?

Baš se sada sjetih Dalijevog tatooa. Vlasnik je za života prodao svoju kožu s leđa.
Koža je poslije prodavana za milionske vrijednosti.
Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-05-06, 02:50   #42 (permalink)
Starter

Datum registracije: 15-05-06
Poruka: 23
Marijancica se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Maslow
Pa ja sam optimista, pa vjerujem da u slučaju da mi treba skratit život, za par dana vjerojatno ni ja nebi želio biti živ.
A tko ti garantira da se ta tvoja rodbina ne želi domoći tvog nasljedstva?
Osoba kojoj bih povjerila brigu o svojim organima mora biti netko tko me voli, za koga znam da me nece prodati za organe.

Kad bih ja trebala odlucivati za nekoga, onda bih definitivno cekala da doktor potpise smrtnu dijagonozu, pa tek onda pocela dogovor o organima. Vidis tu ima problem 22, naime: lakse je zamrznuti srce koje jos kuca, nego ono koje je prestalo kucati, koje je mrtvo. Ja se nikako ne bih slozila da itko dira tijelo mojeg rodjaka, ili prijatelja dok jos ima zivota u njemu/njoj.

Nadam se da bi i moji rodjaci isto tako zakljucili i o meni.
Odgovori sa citatom
Star 26-05-06, 13:09   #43 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 88
marshall se izdvaja iz mase

Da zasto da ne...Mislim da je to skroz OK.
marshall je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-01-07, 19:59   #44 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-01-07
Poruka: 54
Subrino se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: saan Pogledaj Poruke
Mislim da sam pogodila temu, ak ne zaljepite di treba!
Ja sam za darivanje, ionako kad umrem nisu mi više potrebni. Možda time i spasim nečiji život!
Moram priznati da mi ne bi bilo ugodno da me režu. Tako da nisam siguran. Ali ne mogu, a da se ne sjetim toga da svi mi možemo doći u tu situaciju kada će i nama organ zatrebati te mislim da je to velika humana stvar koja može puno pomoći nego li odmoći. Život je dar. Organ je dar.
Subrino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-01-07, 00:23   #45 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-10-05
Godina: 24
Poruka: 252
Roverandom se izdvaja iz maseRoverandom se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Roverandom Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Roverandom

Imam donorsku karticu i što se mene tiče nek uzmu što im treba,a ostalo kremiraju;ako će spasit nečiji život samo naprijed.
Odgovori sa citatom
Star 04-01-07, 00:29   #46 (permalink)
samo prazna lutka, i to polovnjača

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,515
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

kada umrem meni organi vise ne trebaju, ako mogu pomoci neka pomognu (premda za jetru ne bi mi ni kune dali)...ionako mi je zelja biti kremirana, ne bi voljela da me pod zemlju trpaju
Odgovori sa citatom
Star 04-01-07, 11:59   #47 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-01-07
Poruka: 54
Subrino se izdvaja iz mase

Nije vam ugodna pomisao da vas pohrane ovako kakvi jeste? Tijelo u lijes i u groblje? A pomisao da će vas spaliti poslije? Ne ježi vas ta pomisao?
Subrino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-05-07, 10:23   #48 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 28
Poruka: 1,389
zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zeljonar

Pa bolje da barem neki organi još žive ako je umrlo tijelo, a uz to pomažemo drugim ljudima.

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-05-07, 14:15   #49 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,671
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

Donirala bih organe......čak i živa (npr. bubreg..) a kako ne bi i mrtva......
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-05-07, 22:36   #50 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,690
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Meni poslije smrti ne trebaju,i rekla sam da ču donirat sve organe osim očiju,neznam zašto al nekako oči nebi dala da mi vade makar su iz mrtvog tjela.Sve drugo nek podjele!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: donirati, nakon, organe, smrti, svoje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:21.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114