| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Donirati svoje organe nakon smrti? u Znanost forumu; Ja bi ih donariao, ali sumnjam da bi ikog usrečili.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #56 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 440
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Donirati svoje organe nakon smrti? Ja ih ne bi donirao, smatram da bi mi trebali u zagrobnom životu, normalno da bi donira svoje organe uvijek, samo da se spasi nečiji život, ali dabogda mi nikad ne došli u takvu situaciju ![]()
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Donirati svoje organe nakon smrti? Sve dajem osim kifle. Nju molim da se stavi u ono neko cudo u kojem se organi ne raspadaju i potom izlože na Ekonomskom fakultetu. Čisto da se mlade ekonomistice mogu gristi što nisu rođene kada su kite bile regular size. A ne XS (Xtra small) ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: donirati, nakon, organe, smrti, svoje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:50.