| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Donirati svoje organe nakon smrti? u Znanost forumu; naravno da bi ih donirao, pa šta će mi ako sam mrtav... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #63 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Donirati svoje organe nakon smrti? Ja kad umrem ču bit kremiran tako da mi je ipak bolje da budem cijeli xD pa vjerovatno bi i donira da recimo neke stvari šta san čita nisu istina (a vjerovatno nisu)
__________________ “He may think that we’ve betrayed him, but if he’s waiting even now, how miserable must he be? [...] I can’t help but think that he’s believed in us all this time.“ |
| | |
| | #64 (permalink) |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,050
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Donirati svoje organe nakon smrti? Zakaj ne, nek uzmu ono kaj je zdravo... ionak želim da me kremiraju poslije (pomisao da me crvi jedu brrr). Bubreg bi dala i sad, ali više bi odmogao nego pomogao!
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,840
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Donirati svoje organe nakon smrti? I ja bi donirala svoje organe. Sve mogu uzeti ako im se isplati, jer ja od njih očito da neću imati baš previše koristi. Kad vidim kako ljudi pate, čekaju organ da bi im se život promjenio i bio bez boli onda je stvarno grehota da tvoje organe jedu crvi.
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #66 (permalink) |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,050
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Donirati svoje organe nakon smrti? Ma i srce bi odma sad dala onome iz Uvoda u anatomiju ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Donirati svoje organe nakon smrti? ja imam donorsku karticu..jer znam kolko znachi pomoći nekome kome je neki organ otkazao... donirat ću sve pa čak i oči..
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #69 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-05-07 Lokacija: Fiume trenutacno Godina: 22
Poruka: 238
![]() | Re: Donirati svoje organe nakon smrti? ma ja bi isto, a i imam jedan organ koji dajem tokom zivota tocnije, posudjujem ![]()
__________________ .........i fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude.......moja mila |
| | |
| | #70 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Donirati svoje organe nakon smrti? ja bi isto donirala svoje organe,a ostatak "poklonila" medicinskom fakultetu ili nekoj instituciji da se uče na njemu,tj mojim organima ili šta od njih ostaje....
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
![]() |
| Tagovi: donirati, nakon, organe, smrti, svoje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:30.