| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Duša... koliko košta? u Znanost forumu; Baš me zanima, za koliko bi prodali svoju dušu ili bi ju mijenjali za nešto (ako bi za š... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,840
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Duša... koliko košta? Baš me zanima, za koliko bi prodali svoju dušu ili bi ju mijenjali za nešto (ako bi za što bit to bilo)? I kad bi došli u sitaciju da "kupite" nečiju dušu, koliko bi tražili za nju?
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,476
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Duša... koliko košta? Hm, zanimljivo pitanje... Dusa valjda nema cenu, ali ko zna... ![]()
__________________ And I watered it in fears, Night and morning with my tears; And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,050
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Duša... koliko košta? teica, koje pitanje Misliš, prodati dušu u smislu da ti stalno sve ide po špagi i tak? Ne! Bilo bi mi dosadno! A i previše volim "svoj način" ma koliko on nekada bio bzvz.
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-08-08 Lokacija: tuzla Godina: 22
Poruka: 1,619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Duša... koliko košta? mislis na ono - prodali dusu djavolu ili? ako je to, onda nikad ne bih to ucinio, ipak je to dvosjekli mac! s jedne strane dobijes sta hoces u zivotu, a s druge strane te djavo drzi u saci! bio je neki film na tu temu, ja mislim ![]()
__________________ kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-06-07 Godina: 22
Poruka: 211
![]() | Re: Duša... koliko košta? ..pa šta će nekom moja duša..ili meni tuđa.. ![]() ..ne hvala, moja nije na prodaju..phehhe
__________________ Manijak, manijak To nemože biti svak' Kad ga vidim moje srce Kuca tika tak ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Duša... koliko košta? Neki dan nešto po ebay čačkam i naletim na žensku koja prodaje svoju dušu, i ekipa daje dobre cijene. Ne znam kako izgleda ta "prodaja" ali izgleda da se može. "Čovjek nije samo tijelo ili samo duša, već se sastoji iz duše i tijela." (Sv. Augustin, De civ. Dei, 13, 24) ili Duša je, prema mnogim religijskim i filozofskim tradicijama, nematerijalna komponenta čovjekova života, tj. unutarnji princip tijela.
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-07-08 Lokacija: Beograd Godina: 57
Poruka: 900
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Duša... koliko košta? Ma je, samo to ja malo cackam.Sorry Dusa za svakog normalnog coveka nema cenu.Ali zato ima puno ljudi koji sebe smatraju normalnim ali ipak prodaju svoju dusu.Ili bar neki deo.Pa malo po malo ode i cela dusa.I onda ako ista i ostane celo ovo bivstvovanje u ovoj dimenziji ogranicenoj vremenom kakvog ga mi poznajemo postaje besmisleno.Tesko je umreti a ne biti u stanju ispustiti ili pustiti dusu.Dzaba smo krecili.
__________________ Lepša duše dublje jeca |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Duša... koliko košta? Pa čuj, neki smatraju kad umreš da ne ideš "na onaj svijet" nego da te crvi pojedu. A da je duša samo dio naše mašte. Ili onoga što nam stvara maštu.
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-06-08 Lokacija: plesn! pod!j...
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Duša... koliko košta? tijelo je vanjski dio nas,a duša unutarnji,jel tako. svi znamo da bez tijela živjeti ne možemo. moje mišljenje je da ne možemo ni bez duše.
__________________ DjEvOjKo Iz MoJiH nOćNiH mOrA NeDiRaJ mOg NaJdRaŽeG sTvOrA NeDirAj OnO šTo NiJe TvOjE GuBi Se Od OnOg ŠtO jE mOjE!!! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:39.

kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja!