| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi gladna djeca ili zlostavljane životinje u Znanost forumu; zanima me zašto su ljudi osjetljiviji na životinje nego na gladnu djecu! veća reakcija i pobuna nastane kad netko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Celebrity | zanima me zašto su ljudi osjetljiviji na životinje nego na gladnu djecu! veća reakcija i pobuna nastane kad netko vidi slike tipa ovih image_1_1975[1].jpg image_1_2335[1].jpg nego kad se priča o gladnoj djeci u africi koja jadna ne samo da nemaju hranu nego nemaju ni vodu! akavandra_kids_07[1].jpg p4027[1].jpg p4034[1].jpg naravno da se treba svih zaštititi,ali mi nije jasno zašto se diže veća panika oko životinja nego oko ljudi! možda sam u krivu,ali koliko ja čujem i vidim,sve te organizacije su površne,kradu novac,a djeca i dalje svaki dan umiru jer nemaju osnovne resurse za život
__________________ A wise girl kisses but doesn't love, listens but doesn't belive and leaves before she is left - Marilyn Monroe Zadnji Uredio deedee00 : 01-04-07 u 19:12. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: gladna djeca ili zlostavljane životinje Dokaz kakve zainteresiranosti? Za prepiranje? Ne hvala.. možda bih i napisala svoje mišljenje, ali čemu kad se ionako nećemo složit. Što očekuješ da ti sad netko napiše? Samo će se javit vas par "ogorčenih" na prijatelje životinja i kukat.... Slažem se da postoje razne udruge koje samo rade u svoju korist, ali ne treba generalizirat... a što se tiče slika gladne djece to uopće nema smisla uspoređivat nijedna normalna osoba sigurno neće ostat hladnokrvna na to. Samo što neki kukaju a rijetki poduzimaju nešto...
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: gladna djeca ili zlostavljane životinje Naravno da je glad u svijetu veliki problem današnjice i ne razumijem zašto se ta činjenica uvijek izvlači kad netko priča o zlostavljanju životinja što je nezamisliva ljudska okrutnost i svakog normalnog čovjeka srce zaboli kad se to samo spomene, da ne govorim kad se stave slike i filmovi...Dakle, interesantno je to da ljudi uvijek izvlače problem gladnih u svijetu kad se govori baš o ovoj temi o životinjama...Zašto na primjer ne ubacuju to u temama o problemima u politici, zdravstvu, u temama gdje se ljudi zgažaju nad time kako je naš okoliš zagađen i kako se i o tome treba pobrinuti??...Postoje milijuni problema, neki su veći, neki manji i svakoga tko učini barem nešto na bilo kojem području za poboljšanje života smatram velikim i časnim čovjekom...
__________________ Love me or leave me............. Hey,where is everybody going ??? |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Celebrity | Re: gladna djeca ili zlostavljane životinje ja sam jasno rekla šta mene zanima! ne mislim sad raspravljati o ostalim problemima! pitanje je zašto se većina ljudi više sažali na slike o životinjama nego na one o ljudima!
__________________ A wise girl kisses but doesn't love, listens but doesn't belive and leaves before she is left - Marilyn Monroe Zadnji Uredio deedee00 : 01-04-07 u 19:58. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: gladna djeca ili zlostavljane životinje Pa to ti ne može nitko odgovorit jer je to generaliziranje.. postoje ljudi kojima je bitno i jedno i drugo, i koji se bore protiv toga, nažalost više je onih koji samo pričaju, a u mogućnosti su da pomognu...
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: gladna djeca ili zlostavljane životinje Meni je te djece jako puno žao, puno više nego onih životinja koje deru. Da se mogu odreći svog tanjura za njih ja bih to učinio. Tu jadnu djecu, da se tako izrazim, nitko ne jebe 2% osim njihove familije koja je u istoj situaciji. Međutim, neke životinje se deru namjerno i isključivo da bi ih prodali kao odjeću. Znači ne ubiju ih da bi se prehranili ili išta, nego da bi zaradili, što znači da beru lovu tako što ubijaju životinje. Da mogu izabrati da ne bude gladne djece ili da ne bude zlostavljanih životinja izabrao bih da ne bude gladne djece. Ubijanje životinja zbog krzna se može ilegalizirati i spašeni su milijuni zečeva, tuljanta itd... Pa nije krzo kao kokain da će se švercat. I odakle tebi da se ljudi sažale na slike zlostavljanih životinja više nego na slike umirujuće djece? Zadnji Uredio ice : 01-04-07 u 20:04. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,331
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: gladna djeca ili zlostavljane životinje Sve je to na princip "ili jebeš ili primaš, trećeg nema" , znači : Ili ideš tamo i pomažeš tom narodu, pošalješ nešto para ili okreneš glavu i misliš na svoje brige jer od "hvala" je popov ćeno(pas) krepao kako bi rekli u selu moje babe! Ponekad je potrebo da pomogneš drugome da vidiš da li si čovjek ili pi*ka, samo što većina uspostavi da je ono drugo.
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: djeca, gladna, zivotinje, zlostavljane |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:35.