| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi gladna djeca ili zlostavljane životinje u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: HornedRapid Sve je to na princip "ili jebeš ili primaš, trećeg nema" , znači : Ili ideš ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Celebrity | Re: gladna djeca ili zlostavljane životinje Citat:
slažem se ![]()
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: gladna djeca ili zlostavljane životinje ..a ti si kao sprovela anketu po svijetu na tu temu pa te kao sad zanima zašto je to tako...od kuda ti te činjenice na temelju kojih si postavila to pitanje??...ne možeš se samo tako postaviti i zahtjevati neke odgovore...ne kužim te po čemu si zaključila da većina ljudi se sažali nad jednim slikama a na drugima ne bašš??
__________________ Love me or leave me............. Hey,where is everybody going ??? |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Celebrity | Re: gladna djeca ili zlostavljane životinje nisam sprovela nikakve ankete! to sam primjetila pa sam zato odlučila pitati slažete li se samnom ili ne? ja ništa tu ne tvrdim,ja samo pitam!
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: gladna djeca ili zlostavljane životinje deedee00 je samo postavila pitanje kako koje je prilično realno, jer većina ljudi prije misli na to kako pomoć nekom tuljanu nego gladnom afrikancu
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,238
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: gladna djeca ili zlostavljane životinje Ne bulazni.... kako ja uostalom mogu pomoć ijednom od njih? Ne trebaš ić u daleku Afriku da bi pomogao.. imaš gladnih oko sebe koliko hoćeš, pitam se jeste li ikad dali bar kunu gladnom djetetu ili imate one poznate isprike "nek se zaposli"...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: gladna djeca ili zlostavljane životinje Wamp, moje mišljenje je na stranici 1.
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #20 (permalink) | ||
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,238
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: gladna djeca ili zlostavljane životinje Citat:
Nije da zagovaram vegetarijanstvo, ali evo jedan c/p Citat:
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: djeca, gladna, zivotinje, zlostavljane |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:03.