Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi gladna djeca ili zlostavljane životinje u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: HornedRapid Sve je to na princip "ili jebeš ili primaš, trećeg nema" , znači : Ili ideš ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-04-07, 20:06   #11 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,611
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00
Re: gladna djeca ili zlostavljane životinje

Citat:
Pravi autor: HornedRapid Pogledaj Poruke
Sve je to na princip "ili jebeš ili primaš, trećeg nema" , znači : Ili ideš tamo i pomažeš tom narodu, pošalješ nešto para ili okreneš glavu i misliš na svoje brige jer od "hvala" je popov ćeno(pas) krepao kako bi rekli u selu moje babe!

Ponekad je potrebo da pomogneš drugome da vidiš da li si čovjek ili pi*ka, samo što većina uspostavi da je ono drugo.

slažem se
Odgovori sa citatom
Star 01-04-07, 20:06   #12 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
himalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: deedee00 Pogledaj Poruke
ja sam jasno rekla šta mene zanima!
ne mislim sad raspravljati o ostalim problemima! pitanje je zašto se većina ljudi više sažali na slike o životinjama nego na one o ljudima!
..a ti si kao sprovela anketu po svijetu na tu temu pa te kao sad zanima zašto je to tako...od kuda ti te činjenice na temelju kojih si postavila to pitanje??...ne možeš se samo tako postaviti i zahtjevati neke odgovore...ne kužim te po čemu si zaključila da većina ljudi se sažali nad jednim slikama a na drugima ne bašš??
Odgovori sa citatom
Star 01-04-07, 20:12   #13 (permalink)
Celebrity

deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

nisam sprovela nikakve ankete! to sam primjetila pa sam zato odlučila pitati slažete li se samnom ili ne? ja ništa tu ne tvrdim,ja samo pitam!
Odgovori sa citatom
Star 01-04-07, 20:13   #14 (permalink)
Uvaženi forumas

himalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono nešto

Pa zabrijala si malo, eto ti odgovor na sve....
Odgovori sa citatom
Star 01-04-07, 20:16   #15 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,330
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

deedee00 je samo postavila pitanje kako koje je prilično realno, jer većina ljudi prije misli na to kako pomoć nekom tuljanu nego gladnom afrikancu
Odgovori sa citatom
Star 01-04-07, 20:17   #16 (permalink)
Uvaženi forumas

...a od kuda ti to znaš, molim te??
Odgovori sa citatom
Star 01-04-07, 20:17   #17 (permalink)
Celebrity

Citat:
Pravi autor: himalajka Pogledaj Poruke
Pa zabrijala si malo, eto ti odgovor na sve....
ne znam ja tko je tu zabrijao!
Odgovori sa citatom
Star 01-04-07, 20:20   #18 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,238
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: HornedRapid Pogledaj Poruke
deedee00 je samo postavila pitanje kako koje je prilično realno, jer većina ljudi prije misli na to kako pomoć nekom tuljanu nego gladnom afrikancu
Ne bulazni.... kako ja uostalom mogu pomoć ijednom od njih? Ne trebaš ić u daleku Afriku da bi pomogao.. imaš gladnih oko sebe koliko hoćeš, pitam se jeste li ikad dali bar kunu gladnom djetetu ili imate one poznate isprike "nek se zaposli"...
Odgovori sa citatom
Star 01-04-07, 20:23   #19 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,330
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

Wamp, moje mišljenje je na stranici 1.
Odgovori sa citatom
Star 01-04-07, 20:29   #20 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,238
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: deedee00 Pogledaj Poruke
veća reakcija i pobuna nastane kad netko vidi slike tipa ovih nego kad se priča o gladnoj djeci u africi koja jadna ne samo da nemaju hranu nego nemaju ni vodu!

Nije da zagovaram vegetarijanstvo, ali evo jedan c/p

Citat:
Možemo pridonijeti pomaganju izgladnjele djece širom svijeta ako više pripazimo što stavljamo na vlastiti tanjur. Konzumirajući vegetarijanski način prehrane ostaje 16 puta više hrane za druge ljude nego što bi to bio slučaj ukoliko se konzumira meso. Kada bismo eliminirali uzgoj životinja na farmama spasila bi se ogromna količina pitke vode i površinski sloj tla. Učeći ljude da poštuju životinje, pridonosimo i prevenciji nasilja među ljudima.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: djeca, gladna, zivotinje, zlostavljane

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:03.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111