| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi gladna djeca ili zlostavljane životinje u Znanost forumu; Zasto bi ljudi imali izbor-ili zalite i pomazite gladnim zivotinjama ili zalite i pomazite gladnoj djeci? Kada vidim da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,206
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: gladna djeca ili zlostavljane životinje Zasto bi ljudi imali izbor-ili zalite i pomazite gladnim zivotinjama ili zalite i pomazite gladnoj djeci? Kada vidim da nekome treba pomoc, a tu sam i mogu taj trenutak pomoc onda pomazem, bila to starica, djete ili zivotinja. Po tvojoj logici kada sam neki dan nasla napustenog psa nisam ga trebala odvest u veterinara da provjeri ciji je, i da ga vrate vlasniku, nego sam trebala pomislit na djecu u Africi i šutnut ga nogom? I deedee00 sta si ti napravila za tu djecu ? Najlakse je laprdat po forumu. ![]() ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: gladna djeca ili zlostavljane životinje Citat:
Nisam za okrutnost prema životinjama, ali jedenje mesa kao prehrana nije odmoć ni drugome, ni tebi, ni vodi, ni tlu... __________________
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: gladna djeca ili zlostavljane životinje znam da nisi i ti si citirala... sorry možda sam trebala naglasiti da je to citat citata, moje isprike... ali smatram da je citirani članak veoma besmislen, štoviše glup!
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Celebrity | Re: gladna djeca ili zlostavljane životinje Citat:
a ako me već pitaš šta sam ja napravila!nisam u mogućnosti napraviti ništa veliko,ali napravila sam bar ono najmanje što može svaki čovjek dobre volje: u italiji je zadnji tjedan 3. mjeseca bio posvećen djeci iz ne znam točno koje države u africi koja nemaju vodu,tj. voda im je zagađena. prihvaćale su se i minimalne donacije (preko poruka,djelile su se majce,itd) s obzirom da sam student i nemam vlastite prihode jedino što sam mogla je poslati par poruka na taj broj i to sam napravila! s obzirom da su i vlasti podržavale tu inicijativu nadam se da će novac koji se skupi doći gdje mu je mjesto! i ako nemate pametnijeg posla nego u svakom postu napadati moje mišljenje rađe ne pišite ništa! ti imaš svoje mišljenje i ako ga ja možda ne podržavam barem ga poštujem i ne bacam nikakva provokacije!
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,206
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: gladna djeca ili zlostavljane životinje Meni je zao sta si ti moj post shvatila kao provokaciju, to je samo moje misljenje. Meni samo nije jasno zasto neki pojedinci trpaju u isti kos 2 skroz razlicita problema. Zasto jednostavno nisi mogla otvorit temu o gladnima u Africi , i mozda stavit neki broj ziro-racuna ili tako nesto, pa bi onda pricali o njima, i netko bi im i donirao nesto. Zasto uopce spominjati zivotinje u toj cijeloj prici,to mi nije jasno?
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #27 (permalink) | |
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,176
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: gladna djeca ili zlostavljane životinje Hmm...istina je da se u zadnje vrijeme više priča o životinjama nego o gladnoj djeci,možda je to zato što su u medijima sada aktualne priče o onim lavičima u Osijeku i onom medvjedu u Njemačkoj,ja sam definitivno protiv zlostavljanja životinja a i žao mi je te djece i mislin da se pitanja tog tipa neče ubrzo riješit. |
| | |
| | #30 (permalink) | |
sjeti se malo: kad si zadnji put npr. rekla: jadan psić! a kad si zadnji put rekla: jadno gladno dijete!
| | |
![]() |
| Tagovi: djeca, gladna, zivotinje, zlostavljane |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:03.