Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi gladna djeca ili zlostavljane životinje u Znanost forumu; Zasto bi ljudi imali izbor-ili zalite i pomazite gladnim zivotinjama ili zalite i pomazite gladnoj djeci? Kada vidim da ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-04-07, 22:49   #21 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,206
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti
Re: gladna djeca ili zlostavljane životinje

Zasto bi ljudi imali izbor-ili zalite i pomazite gladnim zivotinjama ili zalite i pomazite gladnoj djeci?
Kada vidim da nekome treba pomoc, a tu sam i mogu taj trenutak pomoc onda pomazem, bila to starica, djete ili zivotinja.
Po tvojoj logici kada sam neki dan nasla napustenog psa nisam ga trebala odvest u veterinara da provjeri ciji je, i da ga vrate vlasniku, nego sam trebala pomislit na djecu u Africi i šutnut ga nogom?
I deedee00 sta si ti napravila za tu djecu ? Najlakse je laprdat po forumu.

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-04-07, 23:42   #22 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Možemo pridonijeti pomaganju izgladnjele djece širom svijeta ako više pripazimo što stavljamo na vlastiti tanjur. Konzumirajući vegetarijanski način prehrane ostaje 16 puta više hrane za druge ljude nego što bi to bio slučaj ukoliko se konzumira meso. Kada bismo eliminirali uzgoj životinja na farmama spasila bi se ogromna količina pitke vode i površinski sloj tla. Učeći ljude da poštuju životinje, pridonosimo i prevenciji nasilja među ljudima.
Ma o čemu ti to molim te? Kaj, idemo izbaciti jednu kariku iz lanca i to će, kao, pomoći?
Nisam za okrutnost prema životinjama, ali jedenje mesa kao prehrana nije odmoć ni drugome, ni tebi, ni vodi, ni tlu...

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-04-07, 23:44   #23 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,218
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

To nisam ja napisala, pogledaj ponovo..
Odgovori sa citatom
Star 02-04-07, 17:07   #24 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
To nisam ja napisala, pogledaj ponovo..
znam da nisi i ti si citirala... sorry možda sam trebala naglasiti da je to citat citata, moje isprike... ali smatram da je citirani članak veoma besmislen, štoviše glup!
Odgovori sa citatom
Star 02-04-07, 18:20   #25 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,610
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Zasto bi ljudi imali izbor-ili zalite i pomazite gladnim zivotinjama ili zalite i pomazite gladnoj djeci?
Kada vidim da nekome treba pomoc, a tu sam i mogu taj trenutak pomoc onda pomazem, bila to starica, djete ili zivotinja.
Po tvojoj logici kada sam neki dan nasla napustenog psa nisam ga trebala odvest u veterinara da provjeri ciji je, i da ga vrate vlasniku, nego sam trebala pomislit na djecu u Africi i šutnut ga nogom?
I deedee00 sta si ti napravila za tu djecu ? Najlakse je laprdat po forumu.
ljudi naučite se čitati! ja nigdje nisam rekla da se ne treba zalagati i za jedne i za druge!ja sam samo postavila pitanje jeste li i vi primjetili da se više priča o životinjama nego o djeci!!!!!
a ako me već pitaš šta sam ja napravila!nisam u mogućnosti napraviti ništa veliko,ali napravila sam bar ono najmanje što može svaki čovjek dobre volje:
u italiji je zadnji tjedan 3. mjeseca bio posvećen djeci iz ne znam točno koje države u africi koja nemaju vodu,tj. voda im je zagađena. prihvaćale su se i minimalne donacije (preko poruka,djelile su se majce,itd)
s obzirom da sam student i nemam vlastite prihode jedino što sam mogla je poslati par poruka na taj broj i to sam napravila! s obzirom da su i vlasti podržavale tu inicijativu nadam se da će novac koji se skupi doći gdje mu je mjesto!

i ako nemate pametnijeg posla nego u svakom postu napadati moje mišljenje rađe ne pišite ništa! ti imaš svoje mišljenje i ako ga ja možda ne podržavam barem ga poštujem i ne bacam nikakva provokacije!
Odgovori sa citatom
Star 02-04-07, 18:48   #26 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,206
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Meni je zao sta si ti moj post shvatila kao provokaciju, to je samo moje misljenje.
Meni samo nije jasno zasto neki pojedinci trpaju u isti kos 2 skroz razlicita problema. Zasto jednostavno nisi mogla otvorit temu o gladnima u Africi , i mozda stavit neki broj ziro-racuna ili tako nesto, pa bi onda pricali o njima, i netko bi im i donirao nesto. Zasto uopce spominjati zivotinje u toj cijeloj prici,to mi nije jasno?

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-04-07, 18:54   #27 (permalink)
Celebrity

deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Meni je zao sta si ti moj post shvatila kao provokaciju, to je samo moje misljenje.
Meni samo nije jasno zasto neki pojedinci trpaju u isti kos 2 skroz razlicita problema. Zasto jednostavno nisi mogla otvorit temu o gladnima u Africi , i mozda stavit neki broj ziro-racuna ili tako nesto, pa bi onda pricali o njima, i netko bi im i donirao nesto. Zasto uopce spominjati zivotinje u toj cijeloj prici,to mi nije jasno?
pa ako do sad nisi shvatila..............žao mi je,ali meni se neda više
Odgovori sa citatom
Star 04-04-07, 00:05   #28 (permalink)
Regularni forumas

Poruka: 353
livija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono nešto

Te dvije stvari ne mogu se uspoređivati!!!!
Potrebno je pomoci i ljudima i životinjma
Odgovori sa citatom
Star 04-04-07, 01:04   #29 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 20
Poruka: 2,176
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Hmm...istina je da se u zadnje vrijeme više priča o životinjama nego o gladnoj djeci,možda je to zato što su u medijima sada aktualne priče o onim lavičima u Osijeku i onom medvjedu u Njemačkoj,ja sam definitivno protiv zlostavljanja životinja a i žao mi je te djece i mislin da se pitanja tog tipa neče ubrzo riješit.
Bahamut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-04-07, 12:28   #30 (permalink)
Celebrity

Citat:
Pravi autor: livija Pogledaj Poruke
Te dvije stvari ne mogu se uspoređivati!!!!
Potrebno je pomoci i ljudima i životinjma
i da vam nacrtam,nećete shvatiti šta ja pitam!!!!!!!
sjeti se malo: kad si zadnji put npr. rekla: jadan psić! a kad si zadnji put rekla: jadno gladno dijete!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: djeca, gladna, zivotinje, zlostavljane

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:03.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108