Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi gladna djeca ili zlostavljane životinje u Znanost forumu; jest da ste davno o ovome raspravljali,ali nema veze.... evo ovako,draga deedee tema ti uopće nije loša ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-01-08, 22:08   #41 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 869
ivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015
Re: gladna djeca ili zlostavljane životinje

jest da ste davno o ovome raspravljali,ali nema veze....
evo ovako,draga deedee tema ti uopće nije loša i dobro si pitanje postavila tako da neznam oko čega takva salauka...
što se mene tiče....puno više se rastužim na slike gladne djece nego životinja (iako obožavam životinje)ali,probat ću to ovako objasniti,ja živim u jednom velikom selu u kojem nema baš nekih organizacija preko kojih se može pomoći djeci koja trebaju svu pomoć,tako da mi je lakše nahraniti i pobrinuti se za jadnog izgladnjelog cucka ili mačku...
nadam se da ćete me razumjeti,kada bi živjela u zagrebu ili nekom većem gradu u kojem bi mogla volontirati,pružiti pomoć i radom a i novčano učinila bi to,a ovako mogu samo kada mi pošalju oko božića uplatnicu za ovu ili onu bolnicu ili dom za nezbrinutu djecu,uplatiti novce....
još jedno moje iskreno razmišljanje koje vam se možda nesvidi-ne razmišljam puno o djeci u africi-mislim da mi i previše imamo takve djece u hrvatskoj i da bi se trebali pobrinuti za njih........
istina je i to da ćemo u današnje vrijeme puno više vidjeti akcija za spašavanje životinja nego naše sirotinje,ali to možemo samo čestitati udrugama za zaštitu životinja koja očito svoj posao obavlja vrlo dobro i koji su vrlo dobro angažirani....
jedino sam primjetila da rtl zna imati akcije za djecu i to uvjek nazovem....
neznam zašto je to tako,ali imaš pravo da su jadna djeca zaboravljena....
ivana0015 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 10:36   #42 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 38
Poruka: 1,736
dark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono nešto

I jedno i drugo je užasno, ali mene daleko više pogađaju muke djece u siromašnom svijetu.
dark_zg je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-04-08, 20:00   #43 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-03-08
Poruka: 1,122
Inšpektor se izdvaja iz maseInšpektor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Inšpektor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Inšpektor

Ja volim životinje i za to sam da netreba koknut dupina,ili pingvina ili geparda ili neznam ja kaj da bi nosila bundu...
Ali, prvo da se brinemo za ljude, a zatim ta životinje.
Onaj Luka Oman bi rađe da ljudi umru nego jedna svinja...
Odgovori sa citatom
Star 30-04-08, 22:18   #44 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,470
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Onaj Luka Oman bi rađe da ljudi umru nego jedna svinja...
Ja ne mislim tako..

Uostalom on barem nešto poduzima, za razliku od nekih koji samo pričaju.
Odgovori sa citatom
Star 01-05-08, 11:13   #45 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 03-04-07
Poruka: 1,097
Bluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Bluebird

Ja sam jedna od onih koje više pogađa patnja životinja nego djece. Zašto je to tako ne znam....vjerojatno zato što generalno ne volim ljude, što ne znači da me gladna djeca ne pogađaju. Uzrok patnje djece su ljudi, i uzrok patnje životinja su ljudi.
Odgovori sa citatom
Star 01-05-08, 12:39   #46 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,470
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Mene pogađa jednako, bilo čija patnja, ne samo djece nego i odraslih... pogotovo kad vidim da sam nemoćna bilo što učiniti.
Odgovori sa citatom
Star 01-05-08, 17:05   #47 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Poruka: 6,068
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

više me pogađa kada djeca gladuju (lakše mi se solidarizirati s ljudima, sebi sličnima), no ne znači da sam ravnodušan na mučenje životinja, ne zamjeram udrugama koje se posvećuju zaštiti prava životinja niti mislim da mlate praznu slamu.
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-05-08, 18:55   #48 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-02-08
Poruka: 579
SEricsson se izdvaja iz maseSEricsson se izdvaja iz mase

život jednog djeteta ili 100 tisuća bijelih miševa?
ako tu itko treba razmišljat što je važnije, to je strašno!
Odgovori sa citatom
Star 01-05-08, 22:05   #49 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-03-08
Poruka: 1,122
Inšpektor se izdvaja iz maseInšpektor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Inšpektor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Inšpektor

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Ja ne mislim tako..

Uostalom on barem nešto poduzima, za razliku od nekih koji samo pričaju.
Gle, jedno je svinja koju uzgajaju da ju zakolju i da ide na tržište, a jedno je kada ube leoparda kada tamo neka ženska mora imati baš njezino krzno... Ja sam da se životinju čuvaju, ali jednostavno bez mesa nemrem...

Tom omanu fali malo mesa da pojede, vidiš ga kakav je...
A mislim i da je malo čudan, jer se ide nasred trga u kavez zatvarati i glumiti kokoš...
Odgovori sa citatom
Star 01-05-08, 22:37   #50 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,333
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Kako netko uopce moze rec sta ga vise pogada? Pogada me kad vidim neciju patnju , i nemam neki mjerac koji bi izracunao sta me vise pogada. Ili ti je zao ili nije, ili si covik ili nisi... Meni je ovo pitanje iz naslova tako glupo (bez uvrede deedee), kao da me netko pita "Slijep prosjak ili prosjak bez nogu?" ili "Zlostavljana zena ili gladna djeca?" I jedno i drugo! Ako pomognem jednome, ne znaci da ne zelim pomoc i drugome. Ne vidim kako bi zanemarivanje zivotinja pomoglo uopce gladnoj djeci, da bi se uopce trebalo birat. Imam ja zapravo jedno drugo pitanje koje bi i pomoglo; Skijenje ili gladna djeca? , Ljetovanje ili gladna djeca? Novi auto ili gladna djeca? E to su odluke koje mi donosimo cesto. I obicno izaberemo ovo prvo. Na kraju krajeva, svaki dan donosimo i manje odluke koje pokazuju nasu sebicnost i licimjerje "Gladna baka koja kopa po kontenjeru ili frizer/pijanka/kava?" Budimo iskreni, 99% nas ne izabere dat novac gladnoj baki, nego gleda na sebe. Pa sta onda imamo moralizirat o gladnima u Africi kad ne vidimo gladne oko sebe? Pa makar toliko da za tu staricu skupimo boce i ostavimo ih kraj kontenjera. Da su svi moralni na djelima koliko i na rijecima, bilo bi puno manje gladnih, i ovdje ,a mozda i u africi. I kakve veze ima uopce zlostavljanje (nije bitno koga/cega) sa gladi? Dva skroz drukcija problema koji nemaju veze jedno s drugim...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: djeca, gladna, zivotinje, zlostavljane

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:27.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113