Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Društvena
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Društvena Raspravljate o temi gladna djeca ili zlostavljane životinje u Znanost forumu; A bakterije? I one su male, ima ih puno i zive svoj zivot. Razlika je u svjesnosti......

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-05-08, 17:54   #61 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,284
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti
Re: gladna djeca ili zlostavljane životinje

A bakterije? I one su male, ima ih puno i zive svoj zivot. Razlika je u svjesnosti...
Odgovori sa citatom
Star 05-05-08, 17:57   #62 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 03-04-07
Poruka: 1,223
Bluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Bluebird

Da, slažem se.
Odgovori sa citatom
Star 05-05-08, 18:14   #63 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,773
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Eva, uopće to ne smatram osobnim napadom na DeeDee, a i zna se ona braniti, čak i da je (tim više što bi u tom slučaju moja intervencija bila 'kasno Marko na Kosovo stiže' ). Ali me malo zasmetao opći odnos prema temi- kao da je svima stala na žulj sa svojim opažanjem, koje po meni nije daleko od istine...

A ispada da su svi koji se slažu s njom zato jer vole grintati protiv aktivista za prava životinja i ništa nikome ne pomažu, nego samo prigovaraju. Ni to ne gledam 'osobno' jer smatram da je nivo moje angažiranosti, suosjećanja i volje za pomoći u ovoj raspravi bespredmetan...
Odgovori sa citatom
Star 05-05-08, 18:24   #64 (permalink)
prof. Foruma

Bluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono neštoBluebird ima ono nešto

A otkud itko ovdje zna koliko tko nešto poduzima bilo u vezi životinja ili gladne djece? Šta bi opravdano bilo da se svatko izjasni kako je i kome pomogao? Sad smo trenutno na forumu i raspravljamo o temi.
Ako je netko i napisao da se više pažnje posvećuje životinjama nego djeci, prilično je u krivu. Ja ne znam odakle takav zaključak.

Zadnji Uredio Bluebird : 05-05-08 u 18:26.
Bluebird je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-05-08, 18:48   #65 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,342
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: Bluebird Pogledaj Poruke
Ako je netko i napisao da se više pažnje posvećuje životinjama nego djeci, prilično je u krivu. Ja ne znam odakle takav zaključak.
To što se ljudi samo zgražaju na forumu nad nekim temama nije stvarno stanje. Ja čak mislim da se nedovoljno pažnje posvećuje zlostavljanim, napuštenim, maltretiranim životinjama.
Ljudi vole pljuvat po ono malo ljudi koji se bore za prava životinja, i to je činjenica..

A isto tako ispada da onim ljudima kojima je stalo do životinja, odmah se misli da im je manje stalo do ljudi, tj u ovom slučaju gladne djece. Što ni ja, kao ni Wolf ne doživljavam osobno jer znam kakva sam. Ali me svejedno zabole neke stvari.
Odgovori sa citatom
Star 05-05-08, 18:56   #66 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-02-08
Poruka: 598
SEricsson se izdvaja iz maseSEricsson se izdvaja iz maseSEricsson se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Napisao si ispod mog posta pa pretostavljam da pod "ove što iz dna duše brane..." misliš na mene.

"Brane" životinje ne zašto što su one slatke, nego jer su slabije, i u većini slučajeva nezaštićene, i zlostavljane od strane čovjeka. Ako nekom to ne smeta i nije ga briga nek ne poduzima ništa, ili nek okrene glavu, ali nek ni ne pljuje po onima kojima smeta.
malo ste me krivo shvatili, nije se ovo odnosilo na tvoj post nego općenito na hrvatske ''modne mačke'' i manekenke koje se guraju po televizijama kako oni brane jadne male pudlice i pasiće koje nosaju okolo i oblače im svakakve gluposti, da ne govorimo kako ih obavezno kastriraju, ali se zato čvrsto drže da njihova pudla je slobodna kao i Čobanković
( loša usporedba??)

Normalno je da je dijete emjerljivo ispred životinje, ali dvoličnost kakvu, uglavnom poznati iskazuju, ide svima na živce
Odgovori sa citatom
Star 05-05-08, 18:59   #67 (permalink)
prof. Foruma

To je točno, al mislim da o takvima ne vrijedi raspravljati.
Odgovori sa citatom
Star 05-05-08, 19:01   #68 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,342
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: SEricsson Pogledaj Poruke
malo ste me krivo shvatili, nije se ovo odnosilo na tvoj post nego općenito na hrvatske ''modne mačke'' i manekenke koje se guraju po televizijama kako oni brane jadne male pudlice i pasiće koje nosaju okolo i oblače im svakakve gluposti, da ne govorimo kako ih obavezno kastriraju, ali se zato čvrsto drže da njihova pudla je slobodna kao i Čobanković
( loša usporedba??)

Normalno je da je dijete emjerljivo ispred životinje, ali dvoličnost kakvu, uglavnom poznati iskazuju, ide svima na živce
Aaaa, meni takvi najviše i idu na živce.. to su ti oni zakozvani prijatelji životinja, ali su to postali iz nekog trenda, ali mislim da oni nisu vrijedni spomena.
Odgovori sa citatom
Star 17-06-08, 14:15   #69 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,717
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

http://dl.net.hr/webcafe/pps/da_li_te_nesto_muci.pps
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: djeca, gladna, zivotinje, zlostavljane

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:50.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114