| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi gladna djeca ili zlostavljane životinje u Znanost forumu; A bakterije? I one su male, ima ih puno i zive svoj zivot. Razlika je u svjesnosti...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,284
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: gladna djeca ili zlostavljane životinje A bakterije? I one su male, ima ih puno i zive svoj zivot. Razlika je u svjesnosti...
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #63 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,773
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: gladna djeca ili zlostavljane životinje Eva, uopće to ne smatram osobnim napadom na DeeDee, a i zna se ona braniti, čak i da je (tim više što bi u tom slučaju moja intervencija bila 'kasno Marko na Kosovo stiže' ). Ali me malo zasmetao opći odnos prema temi- kao da je svima stala na žulj sa svojim opažanjem, koje po meni nije daleko od istine... ![]() A ispada da su svi koji se slažu s njom zato jer vole grintati protiv aktivista za prava životinja i ništa nikome ne pomažu, nego samo prigovaraju. Ni to ne gledam 'osobno' jer smatram da je nivo moje angažiranosti, suosjećanja i volje za pomoći u ovoj raspravi bespredmetan...
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde |
| | |
| | #64 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: gladna djeca ili zlostavljane životinje A otkud itko ovdje zna koliko tko nešto poduzima bilo u vezi životinja ili gladne djece? Šta bi opravdano bilo da se svatko izjasni kako je i kome pomogao? Sad smo trenutno na forumu i raspravljamo o temi. Ako je netko i napisao da se više pažnje posvećuje životinjama nego djeci, prilično je u krivu. Ja ne znam odakle takav zaključak.
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. Zadnji Uredio Bluebird : 05-05-08 u 18:26. |
| | |
| | #65 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,342
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: gladna djeca ili zlostavljane životinje Citat:
Ljudi vole pljuvat po ono malo ljudi koji se bore za prava životinja, i to je činjenica.. A isto tako ispada da onim ljudima kojima je stalo do životinja, odmah se misli da im je manje stalo do ljudi, tj u ovom slučaju gladne djece. Što ni ja, kao ni Wolf ne doživljavam osobno jer znam kakva sam. Ali me svejedno zabole neke stvari.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #66 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 598
![]() ![]() ![]() | Re: gladna djeca ili zlostavljane životinje Citat:
( loša usporedba??)Normalno je da je dijete emjerljivo ispred životinje, ali dvoličnost kakvu, uglavnom poznati iskazuju, ide svima na živce
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti | |
| | |
| | #68 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,342
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: gladna djeca ili zlostavljane životinje Citat:
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: djeca, gladna, zivotinje, zlostavljane |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:50.

). Ali me malo zasmetao opći odnos prema temi- kao da je svima stala na žulj sa svojim opažanjem, koje po meni nije daleko od istine... 

loša usporedba??)