| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Gluhi ljudi... u Znanost forumu; susreo sam se s jednim nedavno pa sam se pitao.. ovo se tiče onih rođenih tako. Kako oni razmišljaju? ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Osijek
Poruka: 2,598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gluhi ljudi... susreo sam se s jednim nedavno pa sam se pitao.. ovo se tiče onih rođenih tako. Kako oni razmišljaju? na kojem jeziku? Kako zamisle riječ koju nikada nisu čuli? recimo, ja bih sebi rekao npr. ''moram ići u trgovinu'' ili kad riješavam križaljku u sebi uvijek ponovim riječ. a kako gluhi zamišljaju? mozda u slikama , asocijacijama? mišljenja? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 1,440
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gluhi ljudi... Zasto ne bi gluhi razmisljali na isti nacin kao i mi? A što se tiče riječi koju nikada nisu čuli, mislim da ne zamišljaju riječ, već radnju koju moraju napraviti. Pa čak i oni koji su slijepi od rođenja si stvaraju vlastitu predodžbu o predmetima, stvarima ili ljudima oko sebe, te na isti način razmišljaju kao i mi. I ne samo to nego i primjećuju puno više stvari i detalja od nas koje vid služi. Ali tu cu stati, s obzirom da je rijec o gluhima.
__________________ Svatko umire, ali malo nas zaista živi |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 09-07-07
Poruka: 37
![]() | Re: Gluhi ljudi... o Bože kakvih primitivaca ima. ne mogu vjerovati da se takvi kao ti (Datachi),rađaju, žive.... daj ono, dođite sebi. i to u sadašnjem stoljeću.. katastrofa. daj ono, uključite prokleti mozak. Zadnji Uredio Sale1 : 21-08-07 u 16:40. Razlog: - |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() | Re: Gluhi ljudi... žalosno je što ti itko mora objašnjavat slične stvari. ako sam/sama ne vidiš kako i zašto, apsolutno nema smisla. mućni malo glavom.. ja jesam bio pregrub, ali već sam sit takvih nebuloza.. dobro da nije bilo pitanje jel gluhoća zarazna ili sl. gluposti. katastrofa. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Osijek
Poruka: 2,598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gluhi ljudi... Citat:
i htio sam čuti razmišljanja drugih neznam što je toliko čudno u tome...? kakve ovo ima veze s bilo čime? | |
| | |
| | #8 (permalink) | ||
| Purger | Re: Gluhi ljudi... Citat:
Citat:
PRIPAZI NA IZRAŽVANJE !!!
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | ||
| | |
| | #9 (permalink) | |
![]() | Citat:
OD*EBI. ŠTA MISLIŠ KO SI TI ? AJDE IZBACI ME, BISERU. KOJI STE VI UNIKATI, JE*OTE.. Koristi edit i ne vrijeđaj, posljednja opomena!!! obriši me i točka. ma doviđenja, "gospodo". pusica. Zadnji Uredio daidza : 22-08-07 u 22:48. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Gluhi ljudi... Datachijevo pitanje je na mjestu sto se mene tice. Ja isto kada nesto zelim napraviti u sebi zamislim radnju koja, dakako, sadrzi rijeci, pa ne bi bilo cudno da oni takve stvari zamisljaju drugacije. Jako dobro pitanje...
__________________ "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." -- Albert Einstein |
| | |
![]() |
| Tagovi: gluhi, ljudi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:37.