| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Društvena Raspravljate o temi Gubi li Hrvatska svoj jezik ? u Znanost forumu; Tzukius- sad si me zainteresirao... Pls. pošalji link na PM (ne *u* PM ) ako ne ćeš ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,870
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel hrvatska gubi svoj jezik ? Tzukius- sad si me zainteresirao... Pls. pošalji link na PM (ne *u* PM ) ako ne ćeš javno.
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #92 (permalink) | |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Jel hrvatska gubi svoj jezik ? Citat:
Sjedni, 1! ![]() ![]() ![]()
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve | |
| | |
| | #94 (permalink) |
| Radost Europe | Re: Jel hrvatska gubi svoj jezik ? usput, prije spomenuti linkovi, smatram da nije reklama nego, jednostavno, korisna stvar: Primjerci nepismenosti i gluposti u Hrvata... Jezični savjetnik Jezični savjetnik (novi blog) Hacheck - hrvatski akademski spelling checker Pravopisna pravila - wikipedia
__________________ Show love with no remorse |
| | |
| | #95 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel hrvatska gubi svoj jezik ? Malo iskusniji forumaši se sjećaju kad sam ja u početku cjepidlačio oko pravopisnih greški ali mislim da bi bilo izuzetno korisno kad bi se svi trudili ovdje pisati prema pravopisu jer tada ne bi bilo problema s tim u slučajevima kad vam zatreba! S foruma Crne legije su me izbacili jer sam tvrdio da se na hrvatski veli ''planet'', a da je ''planeta'' srpski izraz ![]()
__________________ Ovo ljeto nudim 200 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 100 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #96 (permalink) | ||
| prof. Foruma | Re: Jel hrvatska gubi svoj jezik ? Citat:
PS: Baš sam želija odvojit ovaj dio "Od 10 000 korisnika na ovom forum" od ostatka rečenice i zato mi se zarez učinija potrebnim. Neznan jesam li prikršija koje pravilo. Citat:
. Al lako je za mene čobana, problem je kad Latin, Ž. Ogresta ili Mirjana Hrga pokažu da ne znaju niti za 1.PS: Lovele, zašto za šta nema mjesta? | ||
| | |
| | #97 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel hrvatska gubi svoj jezik ? ''šta'' uopće nije hrvatska riječ i ako ti misliš da je to stvar dijalekta onda se varaš jer ''šta'' govore najnekulturniji nepismenjaci
__________________ Ovo ljeto nudim 200 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 100 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #99 (permalink) |
| Radost Europe | Re: Jel hrvatska gubi svoj jezik ? Ne mislim biti isključiv kao Cuki, ali mislim da šta nije baš najnormalnije za Dalmaciju (kao ni za sav ostatak ostataka nekad slavnog kraljevstva hrvatskog). Dopuštam da danas u razgovoru to prevladava, ali standardno bi bilo što, a dijalekt valjda ča. Naravno, svaki zaseok (ovo nije ironično) ima svoje specifičnosti i nikome ne namjeravam naturati svoje mišljenje kao ustav I u Istri koja se percipira kao čakavska, postoji ca, kaj.... Ako se ne govori dijalektom, šatrom ... - onda definitivno što!
__________________ Show love with no remorse Zadnji Uredio Lovel : 02-01-07 u 13:36. |
| | |
| | #100 (permalink) | ||
| prof. Foruma | Re: Jel hrvatska gubi svoj jezik ? Citat:
Citat:
Zadnji Uredio Casey : 02-01-07 u 13:42. | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: gubljenje jezika, hrvatska |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:17.

Pls. pošalji link na PM (ne *u* PM
) ako ne ćeš javno.

. Al lako je za mene čobana, problem je kad Latin, Ž. Ogresta ili Mirjana Hrga pokažu da ne znaju niti za 1.